Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Barnas Øy Bragdøya

  • Bragdøya, Kristiansand, Kristiansand
  • +47 93084020
  •  /  km From You
Overview

Barnas Øy tilbyr 5 dager med opplevelser for barn mellom 6 - 12 år på Bragdøya like utenfor Kristiansand.

Barnas øy er et ferie og fritidstiltak for barn og unge på Bragdøya. De tilbyr 5 dagers kurs og opplevelser der kyst og natur er i fokus. Her lærer barn å kjøre båt, seile, ro, padle, stå på vannski, wakeboard, fridykke, fiske. Bading er selvsagt! Barna lærer også mye om sunn og spennende mat, natur og friluftsopplevelser. Barna hentes og leveres på Lumber, Vågsbygd hver dag. Dette kommer barna til å elske!

Det er stort fokus på sikkerhet og foreldre kan også bli med ut til Bragdøya (flere daglige båtavganger). Passer for barn mellom 6 - 12 år.

Se nettsiden for åpningstider og påmelding.

Har du flere spørsmål kan du kontakte Barnas Øy her: erikb@barnasoy.no eller telefon: 930 84 020.

Barnas Øy har kun et begrenset antall plasser, og må forhåndsbookes. Se mer info på nettsiden.

Kadett skolen og den praktiske veien til Båtførerprøven
Kadettskolen er nytt i 2019 og kommer som en løsning på en etter vår mening, alt for kort og enkel teoretisk prøve. Barnas Øy ønsker å bidra til at barn og unge blir kompetente båtførere. Flinke til å både bruke og ta vare på skjærgård og båtliv. Derfor holder vi et utvidet kurs som gir deltakere svært mye praktisk læring og erfaring. Kursene passer for både gutter og jenter Hver dag får de møte ulike utfordringer i motorbåt, seilbåt eller robåt. De møter kunnskapsrike lærere fra marinen og enkelte sjømenn som har seilt jorden rundt. 

Andre opplevelser fra Barnas Øy
"Sørlending for en dag": De henter deg med båt på Fiskebrygga i Kristiansand og tar deg med ut til basen på Bragdøya, hvor det vanker lokale historier, litt kortreist mat og drikke før man etter hvert åpner skjærgårdsmenyen av herlige opplevelser på øya, i fjæra, på sjøen og under vann. Til kvelden er du tilbake på Fiskebrygga etter uforglemmelige opplevelser fra din dag som Sørlending.

Se nettsiden for mer info.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages