Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Arrangementsavdeling i Kristiansand kommune

  • Rådhusgt. 18, Kristiansand
  • +47 90687918
  •  /  km From You
Overview

Trenger du bistand til ditt arrangement i Kristiansand? Kristiansand kommune tilrettelegger for arrangører som har spesielle behov og leier ut områder som egner seg til ulike typer arrangementer.

Arrangementsavdelingen i Kristiansand kommune er til for at alle arrangører skal ha ett kontaktpunkt når det gjelder leie av utearealer og bygninger som kommunen administrerer.

Arrangementsavdelingen er kontraktspart for utleie av kommunale utearealer. De tilrettelegger også for arrangører som har behov for kommunal bistand (skiltplan, stenging av veier, utbedring av infrastruktur, skjenkebevilling mm) eller trenger hjelp til å få politisk behandling der det er nødvendig for å få ekstra tillatelser fra kommunen.

Arrangementsavdelingen i Kristiansand kommune har egne arrangementer som Byfest St.Hans og Kulturnatta. De er også pådriver for å få nye arrangementer lagt til Kristiansand.

Kristiansand kommune har uteområder som egner seg til mange type arrangementer. Se nettsiden for informasjon om stedene, hva slags arrangement området egner seg til og opplysninger om areal, utstyr og leiepriser.

Steder i Kristiansand for store arrangementer: Bendiksbukta og Odderøya Amfi på Odderøya, Torvet i Kristiansand sentrum, Ravnedalen og Tresse ved festningen.

Anlegg som kan leis i skjærgården: Fredriksholm festning, Bragdøya, Dvergsøya og Stokken.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages