Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder LILLESAND

«Badebåden» i Lillesand

  • Tollbodbrygga, Lillesand
  • +47 95094409
  •  /  km From You
Overview

Ingen sommer på Sørlandet uten et bad, eller?

I Lillesand er det aldri verken langt eller lenge til neste bad. Her hopper vi kanskje helst i sjøen, salt og frisk, men vi er også glad i en svømmetur i ferskvann.

Frister sjøen mest, bør du ta deg en tur med «Badebåden». 

Hver dag fra 3. juli til og med 25. juli 2021 tar den deg ut i leia, gir du kan hoppe av på Skauerøya eller Saltholmen, og bli så lenge du vil (eller til siste båt går hjem, om ikke du tar med deg telt og blir over). 

«Badebåden» finner du ved Tollbodbrygga i Lillesand sentrum.

Hver time fra formiddag til tidlig kveld tar «Badebåden» deg ut i skjærgården, og til de beste badeplassene. De tre første ukene i juli går den i rute mellom Lillesand sentrum, Skauerøya brygge, Hestholmbukta på motsatt side av Skauerøya og Saltholmen, hvor du ikke bare kan bade, men oppleve ekte sørlandsk skjærgård på sitt aller, aller beste. 

På Skauerøya finner du svaberg, små strender og lune viker som gjør holmen til et flott utfartssted for store og små, i tillegg til et stort stinett, buldrevegger, gode fiskeplasser og et frodig og variert natur- og kulturlandskap. Det vesle fyret på Saltholmen er i seg selv verdt et besøk. Her er det åpent hus og kunstutstilling sommerstid, og på holmen ligger alt til rette for et skikkelig strandhugg for hele familien.

«Badebåden» går i rute mellom sentrum – Skauerøya – Saltholmen mellom 3. og 25. juli og har avgang fra Tollbodbrygga i Lillesand sentrum fra klokken 11.15 til 16.00. For femti kroner får du et dagskort og kan hoppe av og på båten som du ønsker.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Opening hours

3. juli 2021 – 25. juli 2021
Daily
See All
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages