Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

ZI ZTop

  • Kongens gate 2, Kristiansand
  • +47 47255113
  • 24. september 2022
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I over 50 år har Billy Gibbons, Dusty Hill og Fran Beard vært ZZ Top, «That Little Ol' Band From Texas», og stått for det aller, aller ypperste verden noensinne har hørt og sett av bluesrock slik bluesrock skal låte. Fra 1969 og fram til Dusty Hills død i 2021 holdt bandet sammen, helt uten utskiftninger, gjennom 15 studioalbum, 3 livealbum og et ukjent antall samleplater.
Sånt står det respekt av.
Selv om bandet fullførte sist turne med ny bassist, og selv om de ennå ikke har annonsert at de legger opp, må det være lov å stoppe opp og kikke tilbake på en lang, lang karriere.
Zi Ztop har tatt på seg nettopp den jobben.
Bak det litt fjollete navnet finnes Roar Skjelbred, Anders Elle og Trond Breen, tre musikere som snart har 30 års fartstid sammen, gjennom utallige tributekvelder, bluesklubber, mc-klubber, rockeklubber og lutefiskklubber. I tillegg har de tre minst en halv mannsalder hver med erfaring fra samarbeid med band og artister fra alle lag i befolkningen og på alle ledd på rangstigen. Sammen eller hver for seg har de deltatt i hyllester til Black Sabbath, Bruce Springsteen, Neil Young, Thin Lizzy, Kris Kristoffersen, The Band, Led Zeppelin, The Who og et ukjent antall andre band og artister, og på sin ferd som «vanlig» coverband innom klubbscener fra Longyearbyen til Mandal har ZZ Top alltid hatt en selvskreven plass på settlistene.
Nå er det på tide å gjøre det ordentlig.
Lørdag 24. september er det ZZ Top og bare ZZ Top som gjelder.

  • Last Updated: 19.06.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 24. september 2022 20:00 23:00

See All
ZI ZTop
Your Recently Viewed Pages