Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

VIVID.presents: Sundrowned & fucales // Vaktbua

  • Odderøyveien 11, Odderøya, Kristiansand S
  • 22. april 2022
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsert på Odderøya.

Sundrowned er et post-metal prosjekt fra Haugesund som byr på et dypdykk i atmosfærisk, eksperimentell metall med et enormt lydbilde og følelsesladd vokal. Bandet er et solo prosjekt av J. A. Piscopo og startet opp i begynnelsen av 2018. Live og i studio fullføres bandet av Gabriel Innocent, Aron Eggertsson og Markus Jakobsen.

Ved siden av å spille flere konserter i Haugesund, Stavanger og Bergen har de varmet opp for bl.a. Sibiir og Spurv og åpnet fredagen på Karmøygeddon 2019. fucales sprenger sjangergrenser med sin sinte og svevende trompet, psykedeliske gitar og energiske trommer. Musikken er drømmende og aggressiv som Sonic Youth og My Bloody Valentine, men flere velger òg å trekke paralleller til jazz og pop.

Bandet bryter ned veggen mellom publikum og artist ved å legge fokuset på musikken og ikke personene som framfører og mottar den, og kan fort være et skifte i ung musikk.

fucales sprenger sjangergrenser med sin sinte og svevende trompet, psykedeliske gitar og energiske trommer. Musikken er drømmende og aggressiv som Sonic Youth og My Bloody Valentine, men flere velger òg å trekke paralleller til jazz og pop. Bandet bryter ned veggen mellom publikum og artist ved å legge fokuset på musikken og ikke personene som framfører og mottar den, og kan fort være et skifte i ung musikk.

  • Last Updated: 06.01.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 22. april 2022 20:00

See All
VIVID.presents: Sundrowned & fucales // Vaktbua
Your Recently Viewed Pages