Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Stille natt Hellige natt 2022

Overview

Stille natt hellige natt - Juletradisjon i over 34 år!

Det er i år 34 år siden produsent Tor Arne Ranghus, som den første i landet, tok initiativet til å arrangere kirkekonserter med kjente artister i førjulstiden. Den aller første Stille natt hellige natt-turnéen i 1988 bestod av artistene Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt og det ble arrangert 18 konserter. Siden den gang har mer enn 500.000 publikummere fått oppleve Stille natt hellige natt og turnéen har besøkt over 160 forskjellige kirker over hele Norge. I år skal hele 41 kirker over det ganske land fylles med julens budskap, god førjulsstemning og tradisjonsrik julemusikk.

«Formidlet gjennom noen av landets fremste artister og musikere, ønsker vi med Stille natt hellige natt å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom», sier produsent Tor Arne Ranghus.

Kjente og kjære artister
Konsertens nestor, Rune Larsen, er i år med for 22. gang! Med på laget har han også denne gangen de folkekjære artistene Alexander Rybak og Hans Marius Hoff Mittet. De kvinnelige innslagene i år består av den kjente MGP artisten Alexandra Rotan og den nord norske sangstjernen Lisa Stokke, som er med når årets turnè starter i Nord Norge. Også i år er kapellmesteren Tove Kragset.

Samarbeid med Strømmestiftelsen
Stille natt hellige natt arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er bærebjelken i stiftelsens arbeid for å bekjempe fattigdom. Strømmestiftelsen støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land – for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater.

Jobbskaping er det andre viktige fokuset. Strømmestiftelsen gir fattige, idérike mennesker tilgang til yrkesopplæring og små lån slik at de kan skape seg en jobb og en trygg framtid. For Strømmestiftelsen er det viktig at fattige mennesker fremheves som ressurser, ikke passive mottakere. De kan og de vil gjøre noe med eget liv, bare de får muligheten. Stille natt hellige natt har bidratt med mer enn 11,5 millioner kroner til stiftelsens arbeid siden samarbeidet startet i 2000.


Medvirkende: Lisa Stokke, Rune Larsen, Alexander Rybak og Hans Marius Hoff Mittet.
Varighet: 1 time og 20 min
Ledsager: betaler ordinærpris

Arrangørens nettside

  • Last Updated: 08.08.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 3. desember 2022 17:00

See All
Stille natt Hellige natt 2022
Your Recently Viewed Pages