Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Stavangerkameratene i Kilden teater og konserthus

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 16. april 2021
  •  /  20:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Stavangerkameratene er klare for Kilden i Kristiansand!

Stavangerkameratene består av Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland. I tillegg til å være Stavangerkameratene, er gutta kjent fra både Idol, X-Factor, Skal vi danse, Stjernekamp, Elle Melle og The Voice. Første gang de stod på samme scene var det Stian Blipp som introduserte dem som Stavangerkameratene – og etter det har det navnet bare blitt hengende ved dem.

I 2017 ga Stavangerkameratene ut sin første plate som fikk nettopp navnet «Stavangerkameratene». Litt over et år etter debutalbumet fulgte de opp sin eventyrlige suksess med sitt andre album, «Ein for alle». Fjorårets konsertår var omfattende for kvartetten med konserter fra Alta i nord til Kristiansand i sør.

«Bare så du vett det», Stavangerkameratenes andre singel fra den første platen, har i flere år vært inne blant Spotifys 100 mest spilte låter i Norge. Platen som kom kort tid etter («Stavangerkameratene, 2017), gikk fort opp på topp 20 albumlista og «Bare så du vett det» tilsvarende på radiolista. Suksessen førte til at de i tur og orden har mottatt både gull- og platinatrofé for låta og gullplate for albumet.

Siden sist har de opptrådt i Idrettsgallaen, fylt DNB Arena i Stavanger og nådd 31 millioner streams. Debutalbumet fra 2017 ligger fortsatt på albumlista og har totalt ligget der i 29 uker. Våren 2019 gikk den opp til 26. plass.

  • Last Updated: 29.01.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 16. april 2021 20:30 21:40

See All
Stavangerkameratene i Kilden teater og konserthus
Your Recently Viewed Pages