Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Standup på Teateret

  • kongensgate 2, Kristiansand
  • +47 38795808
  • 10. februar 2023
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

KOMIKERNE

Kjetil Melkevik, primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, "Fantomsmerter", som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Reiser land og strand, og by og bygd, og er solid hos alle publikumsgrupper.

Tommy Premak er kveldens konferansier. Selvironisk komiker fra Vennesla som er ekstremt glad i mat og punchlines. En kjenning blant kristiansanderne som alltid får publikummet med seg.

Anders Olsen har legningen sjølironi. Han holder mikrofonen med begge hendene og kaller dem for "selv" og "hat". Materialet har sterke referansepunkter og veldig mange "funny because it's true"-øybelikk.

Caroline Enoksen, shakespeare sa at verden er scenen og folkene er skuespillerne. I Caroline sin standup forteller hun om sine roller. Alt fra "Fulle-Caroline" til "Kjæreste-Caroline", til "Datter-Caroline", og "barnebarn-Caroline" m.m.

Håvard Hagli *Core memory unlocked* når Håvard forteller om barndommen sin. alt fra Snake 2 på mobilen, til da vi lekte med diablo, til hvordan vi mobbet hverandre på barneskolen.

------------------------------------------
Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.
Endringer i lineuppen kan skje (skjer heldigvis veldig sjeldent); vi refunderer ikke billetter pga. endring i lineuppen.

  • Last Updated: 03.01.2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 10. februar 2023 21:00 23:00

See All
Standup på Teateret
Your Recently Viewed Pages