Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

St. Hans i Kristiansand

Overview

Sankthansfeiring i Kristiansand.

I år blir det Sankthansfeiring, men på grunn av korona blir den litt annerledes. Den tradisjonsrike folkefesten utgår, men det blir båtkortesje med Fullriggeren Sørlandet, og konsert og bål for båtfolket på Tangen. M/S Maarten kjører også opp denne kvelden, og båten har plass til 50 personer.

Program Tangen
Underholdning ytterst på Tangen ved bystranda. Scenen blir vendt ut mot sjøen, og er plassert like ved treningsapparatene som er plassert ytterst ved Tangen.  

Kl. 21.00 tennes Sankthansbålet. Bålet kan sees fra Tangen, Odderøya og Strandpromenaden, så vil man ned å se er det viktig at man overholder smittevernreglene og holder 1 meter avstand.

St. Hans aften ombord på M/S Maarten
Sightseeingbåten Maarten kjører skjærgårdstur St. hans aften. Det blir en tur du sent vil glemme. Det kryr av små og store båter på sjøen denne dagen, og ombord på Maarten serverer vi rekebord med tilbehør. Bli med du også.

Bestill billetter på www.maarten.no.

Fullriggeren Sørlandet presenterer: St. Hans på Sørlandet med ABBA-låter og Sankthansbål
Hva er vel mer perfekt enn å feire sommerens ankomst med reker og godt drikke mellom holmer og skjær i Sørlandets vakre skjærgård.

Vi disker opp med skalldyr og godt drikke og legger alt til rette for en Sankthans-feiring du sent vil glemme. Det er sommer på Sørlandet og det blir feststemning i den lyseblå sommerkvelden med flammende bål og konsert på Tangen med Super Trouper. Et rendyrket "ABBA tribute band" sitt show har sound og sceneoppsetning mest mulig lik ABBA. Derfor bruker de tidsriktige kostymer, profesjonell lyd, lyssetting og pyrotekniske effekter.

Oppmøte: Kai 6, Kristiansand 23. juni kl 17:30
‍Ankomst: Kai 6, Kristiansand 23. juni ca. kl 22:00
Inkludert: Skalldyrbord, et glass musserende og konsert.

Les mer og bestill plass.

  • Last Updated: 26.04.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 23. juni 2021

See All
St. Hans i Kristiansand
Your Recently Viewed Pages