Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand KRISTIANSAND

Sommershow Standup @ Kick Nattklubb og scene

  • Dronningens Gate 8, Kristiansand S
  • +47 40540285
  • 8. juli 2020 - 11. juli 2020
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Humor Sommershow. Standup som får deg til å le så tårene spretter!

Standup sommershow på Kick i Kristiansand.

Erlend Osnes har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet "Raae og Osnes" på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Våren 2016 var gutta også vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip "P3 Morgen". Siden han debuterte på stand-up-scenen sammen med Terje Sporsem i 2010 har Erlend tatt steget fra deltids- til fulltidskomiker. Han er stadig å se på de største humorscenene i Norge. I 2015 debuterte han med sitt første solo stand-up-show "Av Familiære Årsaker" som solgte ut kulturhus over hele landet. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen. Med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor kan han passe til å underholde i alt fra jobbsamlinger, konferanser, selskaper og julebord. Erlend gjør også jobber som konferansier under events og annet hvor man trenger noen til å binde kvelden sammen.

Kjetil Melkevik er kveldens konferansier. Som primus-motor i standup-miljøet i Stavanger, er Kjetil på sitt 5. år som standup-komiker. Han har opptrådt i 50 forskjellige bygder/byer i landet, som inkluderer Latter i Oslo og Ricks i Bergen. Og Stord. Men ikke dra dit. På reisen har han varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga, og i 2017 vant han "årets nykommer"-konkurransen som ble holdt under The Comedy Box Festival i Stavanger. 

Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.

Pål Rønelv fra Bergen startet standup-karrieren for over 10 år siden med å vinne en standup-konkurranse på danskebåten, og siden den gang har han jobbet steinhardt og utviklet en humor med spot-on observasjoner av det dagligdagse og av menneskets rariteter. Nå er han med å drive Stand Up Bergen, er fantastisk morsom, og vi digger at han er med oss til Kristiansand.

Henrik Årdal er en vestlandsbastard, født på Sunnmøre og vokst opp i Stavanger. Med sin rare blandingsdialekt måtte han til Oslo for å bli tatt seriøst som vestlending. Henrik Årdal er en av TVs mest brukte oppvarmere. Han jobbet fast på "Senkveld med Thomas og Harald", og foruten å høste skryt fra dem, har han blitt hyllet av Dan Børge Akerø og Thomas Seltzer. 

Få med deg denne deilige blomsterbuketten av noen komikere denne sommeren!

Dørene åpner 20:00
Showet begynner 21:00
CC: 295 kr. for forhåndsbestilt billett.
-OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.
18 års aldersgrense

Billetter: www.comedybox.no/tickets

--------

** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt gjennom våre kanaler.

  • Last Updated: 11.05.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 8. juli 2020 21:00 23:00

to. 9. juli 2020 21:00 23:00

fr. 10. juli 2020 21:00 23:00

lø. 11. juli 2020 21:00 23:00

See All
Sommershow Standup @ Kick Nattklubb og scene
Your Recently Viewed Pages