Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Sommerkvelder i Bendiks: Radiojam

  • Odderøya, Bendiksbukta, Kristiansand S
  • 13. juli 2021 - 12. august 2021
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Radiojam har de siste 15 årene vært Kristiansands mest profilerte festband.

ine versjoner av kjente pop, rock, country og discolåter har gledet flere generasjoner på Torvet, og bandet har spilt på festivaler og firmafester over store deler av Norge. De siste årene har frontfigur Tom Hugo hatt jern i ilden (KEiiNO og MGP 2021) som har tatt mye tid, men sommerkonserter med Radiojam vil han alltid prioritere.

«Å spille favorittlåter sammen med mine favorittmusikere er noe av det gøyeste jeg vet, og at vi alle i bandet synes det er kjempegøy å underholde tror jeg er ganske lett for publikum å se», forteller Tom Hugo.

Norge er i ferd med å åpne opp, men begrensninger i kapasitet har gjort at arrangørene har måttet avlyse de svært populære konseptene Sommer på Torvet og Tirsdagskonsertene på Fiskebrygga. Men at publikum er klare for allsang og god drikke og bandet klare for å stå på scenen igjen er det ingen tvil om, derfor arrangeres Sommer i Bendiks to tirsdager og to torsdager i sommer.

«Vi elsker å spille på Torvet, men å spille i Bendiksbukta er skikkelig stas for oss som var unge da Quartfestivalen var det store. Jeg kan ikke tenke meg et bedre sted å feire at vi igjen kan gjøre hyggelige ting sammen. Vi skal i alle fall gjøre det vi kan for å sørge for at folk i alle aldre skal få det festlig!» Avslutter Tom Hugo.

  • Last Updated: 09.07.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

to. 5. august 2021

to. 12. august 2021

See All
Sommerkvelder i Bendiks: Radiojam
Your Recently Viewed Pages