Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Sol Heilo i Bendiksbukta

Overview

Sol Heilo kommer til Kristiansand og Bendiks på Odderøya!

Kanskje mest kjent fra bandet Katzenjammer, men står selvsagt fjellstøtt på egne ben. Sol er en fabelaktig multiinstrumentalist, og konsertene med henne og bandet er en opplevelse for livet! Nå tar hun altså med seg bandet til KRS, Odderøya og Bendiks - det er bare å glede seg stort til fest i skjærgården lørdag 26. juni!

Multi-instrumentalisten og fyrverkeriet Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammer, men på egne bein har hun nå solgt ut flere turnéer og er allerede i gang med sitt andre album!

Sol Heilo er opptatt av a? gi publikum en opplevelse som utfordrer alle sansene, og å gi publikum noe de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.
Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, som bæres av dynamiske og sjangeoverskidende arrangement. Sols tilstedeværelse og formidlerevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent vil glemme!

Arrangementstidspunkt/konsertstart: 20:00
Dørene åpner: 17:00

Varighet: ca. 80 min
Servering: Mat, øl, vin.
Tilrettelagt for bevegelseshemmede.

  • Last Updated: 28.05.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 26. juni 2021 20:00

See All
Sol Heilo i Bendiksbukta
Your Recently Viewed Pages