Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Salto Mortale @ Café Generalen

Overview

Kjært barn har mange navn, og de nokså unge mennene i Salto Mortale har båret flere siden de startet Christianssand String Swing Ensemble i 1999. I over 20 år har bandet vært et berikende innslag i norsk musikkliv, og har preget festival og konsertprogrammer over hele landet, samt Argentina, Tyskland og Danmark.

Sammen har de også bak seg fire utgivelser. Den første ble naturlig nok innspilt i Paris i år 2000 og bandets foreløpige siste utgivelse kom i 2013 i form av bestillingsverket Etterskjelv.

Den 18. juni dekkes det opp til en sterk gjenforening da bandets originale vokalist, Miguel Emilio. D. Steinsland tar tilbake sin rettmessige plass som bandets sanger og frontmann. Sammen vil de børste støv av gamle skatter som man trodde var pakket vekk for godt.

Vi ønsker velkommen til en helt spesiell konsert med bandet som spilte sin aller første konsert på Fr.Larsen en mørk høstkveld i 1999 og som skulle bli et musikalsk fenomen utover landets grenser. Velkommen til en forrykende konsertopplevelse!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 17:00

Servering :
Mat
Øl / Vin

Ledsager: Gratis med billett og gyldig ledsagerbevis (ledsager betaler kun avgift).
Fri aldersgrense
Mat, øl, vin.
Tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Adkomst/kollektivtransport: Buss nr 13 går fra Kristiansand sentrum direkte til Ravnedalen Naturpark og buss nr 15, 19, 30 ,31 og 32 går fra sentrum og opp Setesdalsveien. Busstopp: Ravnedalsveien. Gratis parkering ved Ravnedalen og Cafè Generalen.

Husk å bestille bord på Café Generalen: Tlf 38 09 07 91 eller via Facebook.

  • Last Updated: 08.07.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

to. 5. august 2021 21:00

See All
Salto Mortale @ Café Generalen
Your Recently Viewed Pages