Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand KRISTIANSAND

Sørlandets matfestival i Kristiansand

Overview

Sørlandets mat- og bryggerifestival på Torvet i Kristiansand.

10. - 11. juli 2020 kommer det utstillere innen mat og drikke på og rundt Torvet i Kristiansand. Sørlandets mat- og bryggerifestival hadde 17 000 besøkende i 2019. Underholdning for store og små på dagtid. Konsert og folkefest på kveldstid. 

Visjonen til Sørlandets Matfestival er å gi alle som kommer innom en smak av Sørlandet. Festivalen vil ha fokus på "fjellmat" fredagen og "kystmat" lørdagen.

På Øvre Torv vil det bli innbydende streetfood/varm mat, Sørlandets Bryggerifestival, og scene med Torvfest på begge kvelder.

Trond Moi og Margit Dale fra programmene Fjellmat og Kystmat på TV2 er konferansierer. De vil også holde kokkekurs for voksne og barn. 

Sørlandets bryggeritelt var en stor suksess i 2019, og vil på nytt by på lokalproduserthåndverks øl. Teltet er allerede fullt opp med spennende og flinke produsenter!

Torvfest
Torvfest er festivalens kveldsarrangement (kl. 16-23 på Øvre Torv). Her blir det underholdning på scenen med ny kåring av Sørlandets Chillimester 2020. Vår danske venn Chilli Klaus er igjen dommer! Det blir BBQ konkurranse med masse flotte premier. Samt konserter begge kvelder (fri entré begge dager). På Scenen fredag kommer Åsmund Åmli Band og BYTING. Lørdag spiller Sordal og Bryggebandet.

Under matfestivalen i 2019 var det ca 60. utstillere og de inkluderte blant annet: 
Lindesnes bryggeri, Fiskelaget AS, Slettene hage, Sham Syrisk mat, Langesund Ostemakeri, Victor isbar, Sørlandskomper, Moseid bakeri, Norwegian berries, Vintlands bringbærfarm, Tjamsland Ysteri, Honninggutta, Kristinas Kakeverden, Fjellgården Hovden og Svindland spekemat.

Sørlandets matfestival har også eget barne og familieprogram på dagtid som er gratis for alle.

Følg Sørlandets Matfestival på Facebook for oppdateringer på programmet.

  • Last Updated: 20.01.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 10. juli 2020

lø. 11. juli 2020

See All
Sørlandets matfestival i Kristiansand
Your Recently Viewed Pages