Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Ravnedalen Live 2022: Madrugada + Ane Brun + Ole Kirkeng

Overview

Madrugada returnerer til Ravnedalen! Sist Madrugada besøkte dalen var det fullt "hus" og bandet gjorde en av sine beste konserter på norsk jord. Madrugadas gjenforeningsturné for to år siden ble en triumfferd gjennom fjorten europeiske land. Nå annonserer de norske rockelegendene at en ny turné er på trappene, med flere konserter i Norge og utlandet. 29. juli 2022 inntar Madrugada Ravnedalen igjen.
På Madrugadas forrige Europaturné i 2019, opplevde bandet at fanskaren hadde vokst betydelig i årenes løp, og flere steder ble konsertene utsolgt så fort at større arenaer måtte bookes. Madrugada hadde vært savnet, og det var et lidenskapelig og til dels ungt publikum som møtte bandet på veien.
Sentralt for gjenforeningsturneen var bandets debutalbum «Industrial Silence», som feiret 20 år i 2019. Denne gang vil publikum i tillegg få servert et par helt nye låter, siden bandet i disse dager jobber med ny musikk.

Madrugada er en kunstnerisk og kommersiell suksesshistorie. De har vunnet fem Spellemannpriser og to Alarmpriser og sluppet fem studioalbum, ett livealbum og en rekke singler og EP-er, som har solgt til gull og platina.
Da Madrugada ble oppløst i 2008, etter å ha fullført sitt selvtitulerte sistealbum på pur viljestyrke, syntes historien å være over. Gjenforeningen for to år siden ble et uventet, men gledelig nytt kapittel. Fra første tone i øvingslokalet var det klart at den musikalske magien fortsatt var til stede. Ikke lenge etter at turneen var over, bestemte bandet seg for å satse videre. «Vi ønsket bare at turneen skulle fortsette!» Nå har tiden kommet til et nytt kapittel i historien om Madrugada. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

madrugada.no
lytt i spotify
ravndalen-live

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 17:00
Dørene åpner : 15:00

Varighet : 500 min

Servering :
Kiosk
Mat
Øl / Vin

Aldersgrense : 18

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst : Buss nr 13 går fra Kristiansand sentrum og stanser nær Ravnedalens store scene. Ellers passerer buss nr 15, 19, 30 og 32 på Stesdalsveien, med 5-6 minutters gangavstand til Ravnedalen. Fra Kristiansand sentrum er det ca 15 minutters gåtur til Ravnedalen og på sykkel beregner man ca 5 minutter.
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja


dirtyoldtown.no

Korona-garanti > ved behov vil vi teste samtlige publikummere for en trygg opplevelse.
Refusjonsgaranti på alle billetter.

  • Last Updated: 05.07.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 29. juli 2022 15:00

See All
Ravnedalen Live 2022: Madrugada + Ane Brun + Ole Kirkeng
Your Recently Viewed Pages