Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Vest-Agder KRISTIANSAND

Plastikk 2020 – Poker Run på Odderøya Museumshavn

Overview

Odderøya museumshavn inviterer til Plastikk 2020- Poker Run

Årets regatta for klassiske norske plastbåter utgår i sin vanlige utgave i år (som følge av covid-19), men

Søndag 30. august inviteres det til «Plastikk 2020 – Poker Run» som er et rebusløp for båt. Det blir delt ut kart med fem poster som hver båt skal besøke. På hver post mottar man ett spillkort forseglet i konvolutt. Etter å ha besøkt samtlige poster, sitter man igjen med totalt fem spillkort. Disse skal tas med uåpnet til etterfesten. Her åpnes konvoluttene en etter en, og vinner er den som sitter igjen med den beste pokerhånden. Med andre ord trenger man ikke kunnskap om poker, for man kan bare spille med de kortene man har blitt tildelt.

Løpet starter i Odderøya museumshavn i Nodeviga kl. 13 søndag 30. august. Herfra er det en felles defilering gjennom Gravanekanalen. Når båtene er ferdige med defileringen, begynner selve løpet. Båtene skal besøke fem ulike poster, og rekkefølgen velger man selv. Med andre ord foregår ikke løpet i felles kortesje. Vi må understreke at det ikke gjelder å komme først i mål, og at vi forventer at fartsgrenser overholdes. Alle deltakerne skal ha flytevest.

Poker Runn’et er åpent for alle med en klassisk norsk plastbåt. Ruten er lagt opp slik at den skal kunne passe så mange som mulig. Siden det kommer til å være et bredt spekter av båtmodeller med ulik motorisering kommer vi til å sette en makstid. Da kan man planlegge tidsbruken for å unngå venting. Løpet avsluttes i Nodeviga hvor det startet, og det er lurt å ha med fendere og dregg.

På etterfesten vil det bli servert mat (skalldyr) og drikke, og det vil bli premieutdeling for beste og dårligste pokerhånd.

Påmeldingsfrist er tirsdag 25. august. Arrangementet koster 150,- for voksne og 100,- for barn. På grunn av covid-19 har vi satt en begrensing på 100 deltakere.

Billetter bestilles på forhånd her: https://www.vestagdermuseet.no/plastikk-2020-poker-run/


Spørsmål kan rettes til:
Jan Egil Hansen, tlf.:

  • Last Updated: 09.07.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

sø. 30. august 2020 13:00 18:00

See All
Plastikk 2020 – Poker Run på Odderøya Museumshavn
Your Recently Viewed Pages