Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Paper crown @ Vaktbua

Overview

Paper crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt popunivers.

Sammen lager de tidløse låter med solid snekra melodier og hjertet utapå skjorta; nordisk pop som nikker både i retning av soul og americana. I februar slapp de albumet «dreamers» som hamar arbeiderblad beskriver som en «kruttsterk debutskive».

Johanne har vokst opp på teater, lager skogsfestival og synger i progorkesteret meer, mens Ørnulv driver verdens triveligste studio hjemme i hagen og har spilt med og skrevet låter for noen av landets største artister.

Paper crown kombinerer sjelfull, egenarta vokal med grundig melodisk håndverk i et detaljrikt lydbilde. Dette er tilgjengelig, men nyansert musikk, i et gjennomarbeidet, personlig uttrykk med rom for både knirkete melankoli og utadvendt feelgood. Siden lanseringen i fjor sommer har Paper crown sluppet flere singler som har fått radiolistinger, spilt inn en live musikkvideoserie og fått strålende tilbakemeldinger fra publikum på sine konserter på bl. A. Tjuven musikkfest, festiviteten bar og scene og nå sist på sin utsolgte plateslippkonsert på hamar teater, og sommeren 2021 drar de på duoturné!

  • Last Updated: 29.05.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

to. 29. juli 2021 18:00 1:00

fr. 30. juli 2021 18:00 1:00

See All
Paper crown @ Vaktbua
Your Recently Viewed Pages