Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Omvisning på Sørlandets Kunstmuseum

  • Skippergata 24 B, Kristiansand S
  • +47 38074900
  • 30. juni 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sørlandets Kunstmuseum ønsker velkommen til omvisning i utstillingen Modernismens Pionerer!

Denne gangen er det våre dyktige kuratorer Hanne Cecilie Gulstad og Frida Forsgren som står for omvisningen, og de gir deg et unikt innblikk i deres arbeid med denne utstillingen.

Omvisningen varer i om lag 45 minutter, møt opp i god tid før omvisningen starter. Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser.

OM UTSTILLINGEN MODERNISMENS PIONERER:
De kvinnelige kunstnere under Modernismen var blant de mest radikale og eksperimentelle i sin samtid. Til tross for dette har de fremdeles en marginal plass i kunsthistorien og i kunstmuseenes samlinger. Denne utstillingen presenterer kvinnelige modernister fra Tangen-samlingen, og viser hvordan de aktivt formet modernismen til et levende kunstfelt.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen og det er påbudt med munnbind på alle våre arrangementer. Vi har munnbind tilgjengelig i skranken. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.

*OBS: Endringer kan forekomme av hensyn til koronarestriksjoner, følg med på våre nettsider skmu.no for løpende oppdateringer.

  • Last Updated: 07.06.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 30. juni 2021 19:00 20:00

See All
Omvisning på Sørlandets Kunstmuseum
Your Recently Viewed Pages