Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Musikksalongen #2 med Sigbjørn Nedland i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 17. november 2020
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kilden Kultur presenterer: Musikksalongen #2 med Sigbjørn Nedland. Kveldens gjest: Valborg Frøysnes.

I høst etablerer Kilden Kultur et helt nytt konsept for deg som er ekstra glad i musikk og gode smaker. Musikksalongen vil hver gang inneholde fantastiske historier rundt musikken, akkompagnert av en matrett som passer til kveldens tema. Med oss på laget har vi fått ingen ringere enn NRKs musikkguru Sigbjørn Nedland, og vi får også hver gang besøk av en ny gjest som diskuterer sine personlige musikkfavoritter. Kveldens gjest er den musikkglade teatersjef i Kilden Teater, Valborg Frøysnes. Kjetil Nordhus er vert.

Sigbjørn Nedland presenterer i Musikksalongen sin unike foredragsserie «Kultur-retur», hvor han inviterer publikum til en reise tilbake til opphavet til dagens populærmusikk.

Del 2: Rocken kommer!
En helt ny folkegruppe blir til I samfunnet. Overflødiggjøringen av ungdom i arbeidslivet, og oppbevaring av unge mennesker i utdanningsinstitusjoner – som skapte en helt ny kultur.
Rocken skremmer middelklassen – og beseires midlertidig. Starten på noe stort – «My Generation».

Dagens rett skal passe godt til temaet. Denne gangen: Biffsandwich av oksemørbrad, med karamellisert løk, remulade med gulrot, blomkål og selleri og grillet paprika. Toppes med reven parmesan og serveres med søtpotetfries.

Kjetil Nordhus har selv har vært svært aktiv i regionens musikkmiljø i en årrekke. Han jobber til daglig i kommunikasjonsavdelingen i Kilden, og er på fritiden vokalist i prog-bandet Green Carnation.

Billettpriser:
Inngang og dagens rett: 150,-
Kun inngang: 50,-

  • Last Updated: 15.10.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ti. 17. november 2020 20:00 22:00

See All
Musikksalongen #2 med Sigbjørn Nedland i Kilden
Your Recently Viewed Pages