Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Molly & Partner "Jeg vil heller danse på bordet"

Overview

Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen, inviterer til Familieshowet "Jeg vil heller danse på bordet". Molly & Partner er bla kjent fra NRK Radio Super og Barnas Trafikklubb.

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger.? Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe(!) for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som kommer og hører på.

Om Marianne og Karoline:

Marianne er skuespiller og manusforfatter og er kjent fra Tramteatret og Pelle Parafins Bøljeband, tv- reklamene for Shell og en rekke revyer og komedier og filmer. Hun var også tilknyttet barne- og ungdomsavdelingen i NRK i flere perioder


Karoline G. Herlofsen er regissør, manusforfatter og artist og har jobbet med barnekultur i en halv kvinne alder. Fra radio og barne-tv til barneteater.

Marianne og Karoline har jobbet sammen i 19 år, og har bla gitt ut 3 barneplater sammen, turnet rundt i Norge med Molly og Partner show spilt inn 10 hørespill for Radio Super. Høsten 2018 ga de ut sangbok på Norsk Musikkforlag samt at de nylig lanserte sangen «Se og Bli sett» og «ut på tur»for Barnas Trafikklubb, Trygg Trafikk.

  • Last Updated: 23.03.2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 21. oktober 2023 13:00 13:45

See All
Molly & Partner "Jeg vil heller danse på bordet"
Your Recently Viewed Pages