Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Min Sørlandsjul - Siren Wilhelmsen

Overview

Artisten Siren Wilhelmsen har gjennom to ti-år begeistret og berørt publikum med sin sangstemme og inderlige formidlingsevne.

I julekonserten Min Sørlandsjul inviterer hun oss med inn i sitt musikalske juleunivers, der sang, historiefortelling og julebudskapet står sentralt.

Akkompagnert av Spellemannprisvinner Ronnie Jacobsen (strengeinstrumenter), Kjetil Høyer Jonassen (tangenter) og Lars Kristian Lia (lyddesign), omfavner hun kjernen og mangfoldet i julebudskapet på en folkelig måte.

Min Sørlandsjul er en vakker og stemningsfull julekonsert som skaper glede, ettertanke og julestemning. Tonespråket har referanser til norsk salme- og folkemusikk, som gir konserten et unikt og særegent uttrykk.

Vi gleder oss til julekonsert, og ser frem til å treffe deg og dine i Betania 5 desember.
La julefreden senke seg, og la oss sammen skape et vakkert juleminne.

Dørene åpner 1 time før
Ledsager: full pris
Aldersgrense: 6 år
Varighet: 90 min

Mange mennesker opplever julen som en vanskelig og utfordrende tid. Vi har derfor reservert 30 gratisbilletter til mennesker som lever i en sårbar livssituasjon.

Kjenner du noen som har det sosialt eller økonomisk utfordrende? Da oppfordrer vi deg til å invitere med vedkommende til julekonserten. Kontakt Ronnie Jacobsen på tlf: 934 21 907, så hjelper han med gratisbillett.

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

  • Last Updated: 04.12.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

sø. 5. desember 2021 19:00

See All
Min Sørlandsjul - Siren Wilhelmsen
Your Recently Viewed Pages