Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Mikkel & reverockerne

Overview

Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger som "Mikkel Rev", "Bæ, bæ lille lam" og "Når trollmor har lagt sine elleve små troll".
Så forandrer de ørlite på sangene, spiller dem på en rocka måte og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at Mikkel Rev for eksempel er skrevet av ... av ... ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne.
Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

Utøverne i Mikkel og reverockerne tilhører gruppa Lyriaka, som har laget familieforestillinger i over 25 år. Lyriaka fikk Spellemannpris for beste barneplate i 1997, og ble nominert både i 2002 og 2004. Gruppa vil stimulere barns skapende og lekende evner, og fremme kultur skapt av barn. Lyriaka har spilt over 3000 konserter og reist landet rundt for å glede store og små med spillopper.

På Mikkel og reverockernes konsert møter vi Øyvind Gravdal (saxofon og sang) og Jon Bjørnstad (gitar og sang) som henholdsvis Mikkel og Bjella. Begge har bred kunstnerisk erfaring. I dette konseptet presenteres kjente barnesanger i spesiell innpakning – langt mer rocka enn vi er vant til.

www.reverockerne.no

Fra 3 år

  • Last Updated: 29.05.2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 11. november 2023 13:00 13:45

See All
Mikkel & reverockerne
Your Recently Viewed Pages