Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

MEUTE i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 22. januar 2022
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kilden Kultur presenterer: MEUTE

For første gang i Norge: viralstjernene i technokorpset Meute.

Korpstechno, akustisk EDM, elektronikablås eller deep house brassband? Youtube-stjernenen i Meute tar klubbmusikken inn i korpset og ut til folket.

Disclosure + Laurent Garnier
Nysgjerrig? Søk opp Meutes versjon av Disclosure og Eliza Doolittles «You & Me» på Youtube. Du skal ikke se så lenge for å forstå hvorfor dette klippet har nesten 50 millioner visninger. Beaten er så drivende og blåserekka så rytmisk perfekt at det skal godt gjøres å sitte i ro.

Siden 2015 har technokorpset fra Hamburg turnert i Europa og Nord-Amerika med sin helt egne versjon av techno, EDM, deep house og elektronika. Meute klarer å bevare den maskinaktige beaten som er fundamentet for nesten all klubbmusikk, samtidig som de tilfører et organisk og menneskelig element med blåsere og live-perkusjon. Som om det ikke var nok at ellevemanns-bandet er gode instrumentalister, leverer de også vokalprestasjoner fra øverste hylle.

Fra Konzerthaus til Berghain
Meute har levert legendariske konserter sammen med bl.a. Laurent Garnier og Trentemøller er blodfan. Med sine akustiske geriljagigs der de spontant skaper klubbstemning på gata, har de virkelig klart å ta technoen ut til folk flest. Om det er en pop-up konsert i en park i Berlin eller superspektakulær tak-gig oppå Elbphilharmonie i Hamburg klarer Meute å nå ut til folk. Når basstromma begynner å slå, konfettien fyller lufta og de røde korpsuniformene funkler i strobe-lyset er det tid for fest! Tecnokorpsfest!

Nevn et annet band som har spilt både i Konzerthaus i Wien, Hamburgs opera, på SXSW og Berghain? Det skal godt gjøres å finne et band som appelerer like bredt som Meute er vår påstand.

Legg til at bandet er uttalt pro-LGBT og bidragsytere inn i likestillings-, bistands- og toleransjeprosjekter som Musicians Without Borders og Musik Bewegt og du har en gjeng som er lett å like.

Konserten blir del av en større jubileumsfest i Kilden. Billett til denne konserten gir tilgang til hele arrangementet. Mer informasjon kommer!

  • Last Updated: 22.11.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 22. januar 2022 20:00

See All
MEUTE i Kilden
Your Recently Viewed Pages