Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Marte Wulff & Charlotte Qvale feirer jul på Kick

Overview

Marte Wulff & Charlotte Qvale feirer jul på Kick!

Sørlendingene Marte Wulff og Charlotte Qvale er begge artister og låtskrivere med aktive og allsidige kunstneriske karrierer hver for seg. 
Sammen har de rendyrket et uttrykk der to vakre, særpregede stemmer smelter sammen i et originalt og stemningsfullt lydbilde skapt av et glitrende og samspilt band: Trompetist og multimusiker Sjur Miljeteig, bassist Morten Martens, gitarist Michael Aadal og trommeslager Gunnar Sæter.

Samarbeidet startet med den egenkomponerte norske julesangen Vi feirer jul i 2014, som fikk massiv medieoppmerksomhet da en prest gikk ut og kalte sangen egoistisk og introvert. Den har nå over en million strømminger på Spotify og er blitt en kjær juleslager for mange. Låta ble fulgt opp året etter av duoens egen oversettelse av sangen Walking In The Air fra filmen The Snowman. Begge sangene er med på juleplaten “Senk dine hvite vinger” (Universal 2015) som fikk terningkast 5 av Fædrelandsvennens Rune Slyngstad, under overskriften “Moderne og besnærende”.

Wulff og Qvale med band fremfører både egne låter, vinterlåter og tradisjonell julemusikk i utradisjonell drakt, og har klart kunststykket å skape noe ganske unikt innenfor julemusikkens velopptråkkede landskap.

Velkommen til din nye favorittjuletradisjon: En stemningsfull, uformell og litt annerledes julekonsert!

Billetter i salg hos Ticketmaster Norge her: https://tm-link.it/luFh2C.

  • Last Updated: 30.09.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 12. desember 2020 19:00 23:00

See All
Marte Wulff & Charlotte Qvale feirer jul på Kick
Your Recently Viewed Pages