Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Lørdagsomvisning: På Gjensyn! i SKMU

  • Skippergata 24 B, Kristiansand S
  • +47 38074900
  • 2. april 2022 - 28. mai 2022
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til lørdagsomvisning på Sørlandets Kunstmuseum!

Bli bedre kjent med museets samlinger, kunsten og kunstnerskapene. Denne lørdagen tar en av museets omvisere deg med gjennom utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo.

I denne utstillingen inviteres publikum til å ta et siste farvel med en epoke i museets historie. Historien til SKMU inneholder mange fortellinger, og ikke minst flere kunstsamlinger.

Skatter fra kunstmuseets samlinger hentes frem, presentert sammen med historier og andre høydepunkter fra de siste tjue årene.

Her kan du oppleve alt fra de klassiske malerne fra Sørlandet som Amaldus Nielsen, Olaf Isaachsen og Alfred Emil Andersen, Beat-kunst av Leo Valledor og Richard Kiggins, til høydepunkt i samlingen med verk av Kjell Nupen, Else Marie Jakobsen, Irene Nordli og Elisabeth Haarr.

Du kan også bli kjent med nye innkjøp til samlingen som ikke tidligere har blitt vist ved museet, som Marte Gunnufsens videoverk "Metamorphosis". Det blir minnerike gjensyn så vel som helt nye kunstopplevelser – og ikke minst spenning i møte med en ny epoke, en ny samling og et nytt kunstmuseum: Kunstsilo.

Omvisningen varer i om lag 45 minutter. Møt gjerne opp i god tid før arrangementet starter.

Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å kjøpe/booke billett i forkant via nettsiden ettersom at det er begrenset antall plasser.

Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 2. april 2022 13:00 13:45

lø. 28. mai 2022 13:00 13:45

See All
Lørdagsomvisning: På Gjensyn! i SKMU
Your Recently Viewed Pages