Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Kuratoromvisning Sørlandets Kunstmuseum: Modernismens Pionerer

  • Skippergata 24 B, Kristiansand S
  • +47 38074900
  • 19. mai 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Denne gangen tar våre dyktige kuratorer Hanne Cecilie Gulstad og Frida Forsgren deg med inn i utstillingen Modernismens Pionerer, og gir deg et unikt innblikk i deres arbeid med denne utstillingen.

Omvisningen skjer på museet, og varer i om lag 45 minutter. Møt i god tid før arrangementet starter. Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant via vår nettside, da det er begrenset antall plasser.

OM UTSTILLINGEN MODERNISMENS PIONERER:
De kvinnelige kunstnere under Modernismen var blant de mest radikale og eksperimentelle i sin samtid. Til tross for dette har de fremdeles en marginal plass i kunsthistorien og i kunstmuseenes samlinger. Denne utstillingen presenterer kvinnelige modernister fra Tangen-samlingen, og viser hvordan de aktivt formet modernismen til et levende kunstfelt.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen og det er påbudt med munnbind på alle våre arrangementer. Vi har munnbind tilgjengelig i skranken. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.

  • Last Updated: 26.04.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 19. mai 2021 19:00 19:45

See All
Kuratoromvisning Sørlandets Kunstmuseum: Modernismens Pionerer
Your Recently Viewed Pages