Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Konsert og skalldyrcruise med Helene Bøksle på Fullriggeren Sørlandet

Overview

Unn deg en annerledes kveld i sommer; bli med Fullriggeren Sørlandet på musikalsk skalldyrcruise og konsert med Helene Bøksle!

Vi setter kurs for Sørlandets skjærgård, dekker til skalldyrbord og byr på god drikke. Nyt smaken av delikatesser fra havet og lukten av ramsalt sjø. Helene Bøksle om bord sørger for å toppe stemningen.

Helene er kjent for sin trollbindende og helt spesielle stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør-Norge, og hennes musikk er inspirert av havet og det nordiske landskapet. I Helenes musikk finner vi elementer av vise, pop og folkemusikk. Helene har gitt ut åtte soloalbum, og har bidratt på en rekke innspillinger med band og musikere som Secret Garden, Kurt Nilsen, David Urwitz, Jens Gundersen og Staut.

Oppmøte: Kai 6, Kristiansand kl 17:30
Ankomst: Kai 6, Kristiansand ca. kl 22:00
Inkludert: Skalldyrbord, et glass musserende og konsert.

Begrenset plass!
Kr. 995,-
Per person

Les mer og bestill plass på: fullriggeren.no.

Smittevern og korona
Skoleskipet Sørlandet har etter avtale med kommuneoverlegen i Kristiansand etablert rammene for arrangementer ombord under Covid-19 pandemien.

Andre opplevelser med Fullriggeren Sørlandet sommeren 2021
Fra juni til august sommeren 2021 kaster seilskipet Fullriggeren Sørlandet loss i Kristiansand og setter kurs for Sørlandets skjærgård. De dekker til skalldyrbord og byr på godt drikke. Nyt smaken av ferske delikatesser fra havet og lukten av ramsalt sjø. Musikere om bord sørger for å toppe stemningen.

To dager i sommer, når månen står full, stikker vi til sjøs med Fullriggeren Sørlandet. Torsdag 24 juni og lørdag 24 juli ønsker vi deg velkommen til måneskinnscruise.

Les mer og bestill plass på: fullriggeren.no.

Om Fullriggeren Sørlandet
Fullriggeren Sørlandet er verdens eldste operative fullrigger. Skipet ble bygget i 1927 og har sommeren 2021 Kristiansand som havn.

Som det første norske skoleskipet krysset «Sørlandet» Atlanterhavet i 1933 og gikk til Chicago hvor hun var det norske innslaget på utstillingen «A Century in Progress». Sommeren 2015 etablerte stiftelsen «Fullriggeren Sørlandet» en videregående skole med navn A+ World Academy. Skolen er studiespesialiserende på videregående nivå og elevene undervises i Advanced Placement fag. Elevene er med Sørlandet på tokt over hele verden.

SS «Sørlandet» er byggenummer 1 fra Høivolds Mek. Verksted i Kristiansand. Sørlandet er det første norskbygde seilskipet i stål bygd som skoleskip. Skipet er 210 fot langt (64,2 m), en tremastet fullrigger (opprinnelig uten motor). Skipet ble sjøsatt 10. mai 1927.

  • Last Updated: 21.07.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ti. 3. august 2021 17:30

on. 4. august 2021 17:30

See All
Konsert og skalldyrcruise med Helene Bøksle på Fullriggeren Sørlandet
Your Recently Viewed Pages