Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Konsert med Ingebjørg Bratland på Fullriggeren Sørlandet

Overview

Unn deg en annerledes fredag i sommer; bli med Fullriggeren Sørlandet på musikalsk skalldyrcruice og konsert med Ingebjørg Bratland!

Vi setter kurs for Sørlandets skjærgård, dekker til skalldyrbord og byr på god drikke. Nyt smaken av ferske delikatesser fra havet og lukten av ramsalt sjø. Ingebjørg Bratland sørger for å toppe stemningen.

Oppmøte: Kai 6, Kristiansand 30. juli kl 17:30
Ankomst: Kai 6, Kristiansand 30. juli ca. kl 23:00
Inkludert: Skalldyrbord, et glass musserende og konsert.

Les mer og bestill plass på: fullriggeren.no.

Smittevern og korona
Skoleskipet Sørlandet har etter avtale med kommuneoverlegen i Kristiansand etablert rammene for arrangementer ombord under Covid-19 pandemien.

Andre opplevelser med Fullriggeren Sørlandet sommeren 2021
Fra juni til august sommeren 2021 kaster seilskipet Fullriggeren Sørlandet loss i Kristiansand og setter kurs for Sørlandets skjærgård. De dekker til skalldyrbord og byr på godt drikke. Nyt smaken av ferske delikatesser fra havet og lukten av ramsalt sjø. Musikere om bord sørger for å toppe stemningen.

To dager i sommer, når månen står full, stikker vi til sjøs med Fullriggeren Sørlandet. Torsdag 24 juni og lørdag 24 juli ønsker vi deg velkommen til måneskinnscruise.

Les mer og bestill plass på: fullriggeren.no.

Om Fullriggeren Sørlandet
Fullriggeren Sørlandet er verdens eldste operative fullrigger. Skipet ble bygget i 1927 og har sommeren 2021 Kristiansand som havn.

Som det første norske skoleskipet krysset «Sørlandet» Atlanterhavet i 1933 og gikk til Chicago hvor hun var det norske innslaget på utstillingen «A Century in Progress». Sommeren 2015 etablerte stiftelsen «Fullriggeren Sørlandet» en videregående skole med navn A+ World Academy. Skolen er studiespesialiserende på videregående nivå og elevene undervises i Advanced Placement fag. Elevene er med Sørlandet på tokt over hele verden.

SS «Sørlandet» er byggenummer 1 fra Høivolds Mek. Verksted i Kristiansand. Sørlandet er det første norskbygde seilskipet i stål bygd som skoleskip. Skipet er 210 fot langt (64,2 m), en tremastet fullrigger (opprinnelig uten motor). Skipet ble sjøsatt 10. mai 1927.

  • Last Updated: 26.07.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 30. juli 2021 17:30

lø. 31. juli 2021 17:30

See All
Konsert med Ingebjørg Bratland på Fullriggeren Sørlandet
Your Recently Viewed Pages