Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Kamilla og tyven - musikalen

Overview

En ny familiemusikal

Historien om Kamilla & tyven handler dypest sett om tilgivelse, og hvordan en angrende synder finner tilbake til seg selv gjennom tro på at alt og alle kan tilgis. Sebastian Kåk finner en dag safen på leketøysfabrikken han jobber på med nøklene i, og fristelsen for rask rikdom blir for stor, og på én natt er Sebastian blitt tyven. Angeren melder seg snarere enn han tror, og når han møter en ung jente i problemer velger han å bruke sine nyervervede midler til å hjelpe henne. Ut av den dårlige samvittigheten og møtet med Kamilla oppstår et vennskap mellom de to, og det er gjennom samtalene Kamilla og tyven har om døden, tro og Gud at Sebastian til slutt finner tilbake til sine grunnleggende gode verdier og en vei videre i livet.

Forestillingen kan ses av alle, men passer best for barn over seks år.

Bøkene om Kamilla & tyven er skrevet av Kari Vinje, og er Norges mest kjente kristne bokserie for barn. Manuset til den nye familiemusikalen er skrevet av Jostein Kirkeby-Garstad, som også har skrevet musikken sammen med komponist Bjørn-Erik Pedersen.Forestillingen har i tillegg med seg hovedlåten "Kamilla og Sebastian", av komponist Ragnar Bjerkreim og sangtekstforfatter Elisabeth Aanje, fra den kjente filmen "Kamilla og tyven".

Stykket settes opp med barn og ungdommer fra Kristiansand Barne- og Ungdomsteater (KBUT) fra åtte til 19 år. Med store sang- og dansenummer blir det en forestilling med latter og glede, men også rom for ettertanke. Teatergruppa hadde stor suksess jula 2021 med forestillingen "Jakten på juleskurken", og har tidligere blant annet satt opp musikalen "13".

Lydia Mirakel Johannessen (11) spiller Kamilla Pytten i sin første store rolle. Martin Næss Hald (27) spiller Sebastian Kåk.

Forestillingen varer ca. to timer inkludert pause.

  • Last Updated: 17.02.2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 25. mars 2023 17:00 19:00

See All
Kamilla og tyven - musikalen
Your Recently Viewed Pages