Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Jonas Fjeld | Bendiks Kristiansand

Overview

Konserter, stand up, teater, humor, show, quiz og mer til - nå skal Bendiksbukta i Kristiansand endelig brukes mer til det den er skapt for, nemlig store opplevelser!

Jonas Fjeld gjester Kristiansand og Bendiksbukta på Odderøya! Fredag 25. juni 2021 er datoen og det er bare å glede seg!

Engler i sneen er ikke alt her i livet, men for mange av oss betyr bildet av de ordene noe spesielt. Opplagt er det slik for Jonas Fjeld siden «Engler i sneen» er den sangen han aldri kan utelate fra en konsert. Sangen og følelsene i låta som det norske folk har trykket til sitt bryst og kåret til tidenes tredje beste norske låt. Bare slått av en viss internasjonal «Take on me» og en trøndersk «Lys og varme».

Men Jonas Fjeld er så mye mer. I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi.

Billetter til alle opplevelsene i Bendiksbukta, på Odderøya i Kristiansand, finner du her: ticketmaster.no.

Mange opplevelser på Odderøya sommeren 2021
Scenen i Bendiksbukta på Odderøya er satt opp fra og med 1. juni 2021 og skal stå i 2 måneder. Her skal det legges til rette for eventer på et stort område som er skalerbart ut fra den eventuelle situasjonen vi til enhver tid må forholde oss til: Bendiksbukta egner seg godt for både 200 og 2000 publikummere. Se Facebook og bendiks.no for oversikt over alle arrangementer.

NB! Arrangøren Dirty Old Town har refusjonsgaranti. Blir det ikke konsert får du pengene tilbake.

  • Last Updated: 09.12.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 25. juni 2021 20:00

See All
Jonas Fjeld | Bendiks Kristiansand
Your Recently Viewed Pages