Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Ingebjørg Bratland // Søgne gamle prestegård

Overview

Ingebjørg Bratland er kjent for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne, i sommer kommer hun med band til Søgne gamle prestegårds Amfi.

Konsertstart kl. 20.00. Songvår Fyrs Venner har servering i Eplehagen før konserten.

Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Ingebjørg har de siste årene vært veldig aktiv på konsert-fronten og har turnert jevnlig med ulike prosjekter, deriblant med platene «Månesinn» i 2015, «Hjarteskjell» i 2017 og «Papirfly» i 2020, i tillegg til salmeprosjektet «Til Alle Tider» med Espen Lind i 2019 og juleprosjektet «Klokkene kallar» som bestod av en EP og en nydelig jule-antologi utgitt i samarbeid med Cappelen Damm på tampen av 2020.

Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Live er hun en fabelaktig formidler, og en konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter. Den miksen har gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet i tillegg til over 63 millioner strømminger på digitale plattformer og både gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine.

  • Last Updated: 26.04.2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ti. 4. juli 2023 20:00 23:00

See All
Ingebjørg Bratland // Søgne gamle prestegård
Your Recently Viewed Pages