Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Highasakite | Caledonien Hall

Overview

Palmesus Sørlandsvenner Presenterer: HIGHASAKITE 28. og 29. mai i Caledonien Hall!

Highasakite har brukt det siste året på å skrive ny musikk, men også på å omarrangere en rekke låter til fantastiske og nye versjoner for en svært eksklusiv turné.

Bandet, som solgte ut to konserter på Den Norske Opera bare dager før landet lukket ned, offentliggjør nå at de tar denne turnéen på veien i et svært begrenset antall konserter og byer. Gå ikke glipp av denne enestående sjansen til å oppleve Highasakite i en nydelig setting og versjon du ikke har hatt muligheten til å oppleve dem i før, og som du neppe får muligheten til å oppleve igjen.

“Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”
Slik oppsummerte iTromso.no konserten fra forrige runde, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné. Bl.a gjestet bandet for andre gang et utsolgt fullskala Oslo Spektrum, noe få andre band får til.

I 2019 slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, noe de allerede samme år fulgte opp med overraskelsesutgivelsene i det to-delte albumet The Bear Romantic I og The Bear Romantic II. Hit-singelen «Can I Be Forgiven» viste nok en gang et band som sprudlet av skaperglede.

Etter den tid har Highasakite blant annet solgt ut Den Norske Opera to ganger, før de holdt en lav profil gjennom resten av 2020. Grunnen til stillheten er enkel; ikke bare har de jobbet med ny musikk, men de har også jobbet med å arrangere om låtene i en helt ny drakt som du kun kan få oppleve på denne korte turnéen.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Vi gleder oss til en fantastisk konsertopplevelse i Caledonien Hall!
-------
Vi følger til en hver tid gjeldende retningslinjer for gjennomføring av arrangementer, og sørger for at alle smittevernshensyn er ivaretatt.
Det må tas forbehold om at nasjonale og/eller lokale retningslinjer kan endre seg og at vi i så tilfelle må tilrettelegge arrangementet for å følge de til en hver til gjeldende regler, eller i ytterste konsekvens kansellere arrangementet. Vi opererer med full refusjonsgaranti ved kansellering. 

  • Last Updated: 29.04.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 28. mai 2021 19:00

lø. 29. mai 2021 19:00

See All
Highasakite | Caledonien Hall
Your Recently Viewed Pages