Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Herborg Kråkeviks juleforestilling med Kristiansand Symfoniorkester i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 15. desember 2020 - 16. desember 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Kilden Kultur og Kristiansand Symfoniorkester presenterer: Juleroser - Herborg Kråkevik.

Herborg Kråkevik legger ut på en storslått juleturné med Juleroser og opptrer i Kilden teater og konserthus med Kristiansand Symfoniorkester og spennende gjester onsdag 16. desember.

De siste årene har juleheftet Juleroser med redaktør Herborg Kråkevik - der noen av landets fremste forfattere og kunstnere bidrar - blitt en kjær del av julestemningen i mange hjem rundt om i landet. Julen 2020 blir imidlertid enda mer spesiell, for i tillegg til årets hefte kommer også albumet Juleroser, som har fått ekstra brask og bram fra Bergens Filharmoniske Orkester. På plata medvirker også Bjørn Eidsvåg, Fargespill, Edvard Grieg Kor og AURORA.

Herborg Kråkevik tar med seg musikken og suksesskonseptet Juleroser med seg til noen utvalgte scener rundt om i landet i desember. På turneen har hun med seg forfatterne Vigdis Hjorth og Vetle Lid Larssen samt andre gjester som har skrevet for juleheftet. Disse eminente formidlerne vil gi publikum fortellinger, dikt og humoristiske høydepunkt fra Juleroser-heftene.

Sammen garanterer de for at det blir adventstemning, julelatter- og tristesser, klassiske julefortellinger og helt rykende ferske tekster fra Norges største kunstnere. I Kristiansand kan publikum i tillegg glede seg til å oppleve dette sterke laget sammen med Kristiansand Symfoniorkester under ledelse av Torodd Wigum og med trompetvirtuos Mathias Eick som solist. Med andre ord blir dette en helt spesiell opplevelse.

 – Dette skal bli ei juleforestilling som snakkar til alle krinkar og krokar av julehjartet vårt! Jul er følsame greier, og kunst gjer alltid godt, om det no er musikk, litteratur eller biletkunst. Eg håpar de vil koma og oppleva Juleroser frå scenen. Me skal gjera alt me kan for å underhalda og røra dykk og forhåpentlig gje alle litt fred i julesinnet, sier Herborg.

  • Last Updated: 13.10.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ti. 15. desember 2020 19:30 21:00

on. 16. desember 2020 19:30 21:00

See All
Herborg Kråkeviks juleforestilling med Kristiansand Symfoniorkester i Kilden
Your Recently Viewed Pages