Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Vest-Agder KRISTIANSAND

Høstferie i Dyreparken Kristiansand

  • Dyreparken, Kardemomme By
  • +47 97059700
  • 26. september 2020 - 11. oktober 2020
  • (11 Upcoming Dates)
Overview

Det er mange gode grunner til å besøke Dyreparken og Badelandet i høstferieukene.

Det er mange gode grunner til å besøke Dyreparken og Badelandet i høstferien (uke 40 og uke 41). De har et stort aktivitetsprogram og mye underholdning:

Se fullstendig aktivitetsprogram for høstferien her: dyreparken.no.

Nyhet i Høstferien 2020!
26. september introduserer Dyreparken en helt ny «pop-up»-park – som dirrer av spenning! Et skummelt mørke senker seg over Kaptein Sabeltanns Verden, i Abra Havn og på sjørøverskuuta som går i skytteltrafikk mellom parkene. Her får du åtte nye parkopplevelser fordelt på tre ulike skummelhetsgrader, så her er noe for både de minste, de mellomste og de vettskremte.

Ved inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden står portvokteren og venter på deg. Du får noen ledetråder fra Miriams Svartebok av ham. Følg dem! Men vi må advare deg! Du vil ikke bli møtt av munter sjørøversang og dansende pirater hvis du våger deg inn, men av klagende ånder, herjede spøkelser og uventede opplevelser.

Vi kan bare love mørk stemning og uhyggelig overnatting i Abra Havn. Men hvis alle vi sjørøvere står sammen og løser Hodeskallemysteriet, kan vi redde Kaptein Sabeltanns Rike fra å havne i klørne til den onde trollmannen Greven av Gral.

Det skjer noe overalt i Dyreparken i høstferien:
Ikke nok med at det satses stort på Skumle dager, det skjer i tillegg mye annet rundt om i både Dyreparken og Badelandet.

Periode: Hele høstferien* (26. - 11. oktober) og alle helgene i oktober. *Tirsdag til søndag er det Skumle dager, mandager ikke.

Det er aktiviteter med fat, aktiviteter med spenning, avslappende familiekos rundt et bål, snurrende kaffekopper og bilbane og togbane og ja, ganske mye forskjellig. Slik er det å være i Dyreparken i høstferien. Det blir selvsagt også flere dyrepresentasjoner!

Vil du overnatte i eventyret anbefaler vi Abra Havn i høstferien og helgene i oktober!

  • Last Updated: 24.09.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

to. 1. oktober 2020

fr. 2. oktober 2020

lø. 3. oktober 2020

sø. 4. oktober 2020

ma. 5. oktober 2020

ti. 6. oktober 2020

on. 7. oktober 2020

to. 8. oktober 2020

fr. 9. oktober 2020

lø. 10. oktober 2020

sø. 11. oktober 2020

See All
Høstferie i Dyreparken Kristiansand
Your Recently Viewed Pages