Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Greenweekchallenge: Hanne-Lene Dahlgren @ Caledonien Hotel

  • Vestre Strandgt. 7, Kristiansand S
  • +47 38112100
  • 28. september 2021
  •  /  7:45
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

#Greenweekchallenge: Hanne-Lene Dahlgren "Hva kan grønnere matglede på jobb gjøre for dine ansatte og arbeidsmiljøet?" Årets grønneste matutfordring for næringslivet, ledere, bærekraftsansvarlige, kantinepersonell og for deg som ønsker å ta tak i det letteste bærekraftsarbeidet som finnes - nemlig diggere, grønnere mat!

Spis Grønt Uka 2021 kickstarter med en B2Breakfast med norges største vegetarentusiast, Hanne-Lene Dahlgren: Hvordan skal næringsliv og bedrifter bli vegetarentusiaster, gå foran som grønne bjellesauer og ta en aktiv del i bærekraftige valg av mat på jobben.

Billetter finner du her.

Agenda 08.15 - Frokostservering fra kokeboken "En skikkelig digg kokebok 2" av Hanne-Lene Dahlgren

08.30: - Hanne-Lene Dahlgren: Hva kan grønnere matglede på jobb gjøre for dine ansatte og arbeidsmiljøet 09.15 - #Greenweekchallenge i praksis: * Grønnere kantine hos Agder Energi * PWC tar #greenweekchallenge * Kantina, bedriftenes samlingssted: Hvordan jobber Toma-kantinene med bærekraft og redusert klimaavtrykk

09.45 - Paneldebatt : Spisesteder i 2040? Hvordan ser menyene ut, og hva er forbrukers og næringslivets forventinger til serveringsbransjen på leveranse og kunnskap om bærekraftig og plantebasert mat.

10.15 - arrangement slutt Arrangementet er en del av Spis Grønt Uka og initiert av Kvadraturen i Kristiansand i samarbeid med Klimapartnere Agder Medarrangører for årets grønneste frokost er Næringsforeningen i Kristiansand, Toma-kantinene, PWC og enhet for miljø og klima i Kristiansand Kommune.

  • Last Updated: 30.08.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ti. 28. september 2021 7:45 10:15

See All
Greenweekchallenge: Hanne-Lene Dahlgren @ Caledonien Hotel
Your Recently Viewed Pages