Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

G.Thomas & Friends: 40 års jubileum i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 28. august 2021
  •  /  17:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kilden Kultur presenterer: G. Thomas & Friends – 40 års jubileum.

G. Thomas inviterer til en heidundrende countryfest i Kilden. Dette blir en reise gjennom hans 40 år lange profesjonelle karriere. Med seg har han både sitt faste band og gjestemusikere. Flere av hans artistvenner vil gjøre duetter sammen med artisten. 

De siste 40 årene har Gunnar Thommesen, bedre kjent som G. Thomas holdt mellom 50 og 100 konserter. Hvert år! Han har solgt over 100.000 plater, gitt ut elleve solo-plater og vært medvirkende på mange samleplater. 62 åringen, som har bodd i Froland i Agder siden 2010, er en av landets mest kjente countryartister.

Samarbeidet med de store
G. Thomas har vært oppvarmingsartist og sunget med blant andre Bobby Bare, Waylon Jennings, Tanya Tucker, Johnny Cash, Emmylou Harris, Don Williams, Mark Chesnutt, Pam Tillis, Billy Yates, Carlene Carter, Lorrie Morgan og ikke minst for The Highwaymen.

Det hele startet på «Bula» på Phønix hotell i Arendal på begynnelsen av 80-tallet. Her tok han med seg gitaren og spilte ved bordene i puben. Årsaken til de mange intimkonsertene skyldes at han på denne tiden ikke hadde råd til å stille med eget musikkanlegg.

Jubileumsalbum 28. august
Lørdag 28. august vil han ha slipp for jubileumsalbumet G. Thomas & Friends med konsert i Konsertsalen i Kilden. Der håper han at han får med seg flere artister som er medvirkende på platen, slik at de sammen kan fremføre låter fra store deler av albumet og ikke minst de musikalske høydepunktene i G. Thomas sin karriere.

– Det hadde vært fantastisk om vi fikk over Bobby Bare til å delta på konserten, men nå er han 87 år og det er også ganske langt og kostbart å reise hit, men det kan jo hende jeg kanskje får en liten hilsen, smiler Thommesen.

Vi gjør oppmerksom på at konserten spilles med forbehold om Korona-situasjonen.

  • Last Updated: 30.07.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 28. august 2021 17:30 19:30

See All
G.Thomas & Friends: 40 års jubileum i Kilden
Your Recently Viewed Pages