Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Festaften med Gregory Porter og KSO i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 29. januar 2022
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I ti år har Kilden teater og konserthus formidlet kunst til hele Agders befolkning, og for å markere vårt store jubileum inviterer vi til en storstilt festaften!

På scenen står den verdensberømte jazz-vokalisten Gregory Porter sammen med vårt eget Kristiansand Symfoniorkester. Dette blir magisk!
Hans varme barytonvokal og musikk som grenser mellom jazz, soul og gospel har vunnet Gregory Porter to Grammy-priser for beste jazz-album. Han har flere ganger blitt sammenlignet med hans store forbilder Stevie Wonder, Nat King Cole og Donny Hathaway.

Denne kvelden har du også mulighet til å oppleve Boksen; Et intimt og mørkt rom, kun opplyst av levende lys, hvor én til seks publikummere av gangen vil få oppleve å bli omsluttet av åtte sangere fra Kilden Vokalensemble som synger en vakker og melodiøs sang. Det er få voksne i dag som opplever at noen synger bare for dem. Dette er opplevelsen vi ønsker å gi til de som våger å ta imot.

Vi starter feiringen i foajéen med å høre deilige toner fra livejazz-band, før vi beveger oss inn i salen for den minneverdige konserten.

Billetteninkluderer ett glass før konserten. Senere fortsetter kvelden ifoajeen med mer musikk, fest og jubileumsstemning. La oss sammen feire alle de vakre øyeblikkene vi har delt i dette fantastiske bygget de siste ti årene, og la oss glede oss over alt vi skal oppleve de neste ti!

  • Last Updated: 04.12.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 29. januar 2022 18:00 23:59

See All
Festaften med Gregory Porter og KSO i Kilden
Your Recently Viewed Pages