Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Familieverksted med kunstner Takumi Morozumi // SKMU

  • Skippergata 24 B, Kristiansand S
  • +47 38074900
  • 3. oktober 2021
  •  /  11:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Denne helgen er vi så heldige å få besøk av kunstneren Takumi Morozumi i Familieverkstedet på Sørlandets Kunstmuseum!

Morozumi skal vise oss hvordan vi bygger opp ting i leire ved å bruke pølse-teknikk, og her er det bare å slippe fantasien løs. Pølse-teknikken er en av eldste keramiske teknikkene vi kjenner til, som kan spores tilbake helt til steinalderen.

I museets nyeste utstilling, Årsutstillingen, kan vi se verket Henka 1 av Takumi Morozumi (f.1995). Han er en japansk kunstner som bor i Oslo. Morozumi har hatt mulighet til å reise og bo mange steder i hele verden, og de ulike tradisjonene og kulturene gjenspeiler seg i hans kunstnerskap. Et kjennetegn ved hans praksis er store skulpturer med avtrykk av hans tilstedeværelse.  Takumi Morozumi vil selv være til stede i verkstedet fra kl. 11-15, der han vil veilede store og små med å bygge opp sin egen skulptur.

Tilbudet fungerer som drop-in mellom klokken 1100 og 1500. Beregnet varighet er om lag 30 minutt, og siste mulighet for inngang/deltakelse er kl 14.30. Verkstedet passer for alle over 3 år. Av hensyn til smittevern er det plassbegrensninger på verkstedet. Ved stor pågang kan det medføre noe ventetid, men billetten inkluderer også inngang på alle museets utstillinger. 

  • Last Updated: 14.09.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

sø. 3. oktober 2021 11:00 15:00

See All
Familieverksted med kunstner Takumi Morozumi // SKMU
Your Recently Viewed Pages