Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Det var en gang det ble et nå - Teater Joker i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 20. februar 2021
  •  /  13:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

LørdagsKilden presenterer: Det var en gang det ble et nå.

Damer og herrer, gutter og jenter, troll og prinsesser. Bli med inn i eventyrenes magiske verden, med historier om heltemot, hjertelag, kløkt, underlige vesener, skumle skapninger, prinsesser, troll og folkekjære skatter. Tre utøvere, to kvinner og en mann, ruller ut et teppe og spiller ut eventyr fra Norge og verden. Med enkle grep skapes verdener ut av «ingenting». En teaterforestilling med eventyr for store og små barn fra 4 -100 år!

Regi : Irene Lecomte
Skuespillere: Guri Glans, Haakon Strøm, Kari Ramnefjell
Produsent: Kari Ramnefjell

Teater Joker er et fritt scenisk kompani med en overordnet målsetting om å skape ny scenekunst, gjerne i samarbeid med en dramatiker om utviklingen av manuskriptet. Teater Joker har i snart 30 år (jubileum i 2021) skapt ny teaterdramatikk for barn og ungdom, og har en tydelig kunstnerisk identitet og et eget scenespråk. Til sammen har Teater Joker underholdt over en halv million barn og unge med sine underfundige og særegne teaterstykker, parallelt med enkelte produksjoner rettet mot voksne. Alle kompaniets tidligere produksjoner har turnert i stort volum over hele landet, og har også besøkt festivaler i utlandet bl.a. Sverige, Iran, Kina og India, og i mai 2020 gjester de en festival i Japan. Teater Joker samarbeider fast med den Norske Opera & Ballett og Yu Theatre i Kina.

Kompaniet har vunnet en rekke priser for sine forestillinger, blant annet Hedda-prisen 2017 for beste barneforestilling med «Brune». Teater Joker samarbeider med forfattere og dramatikere som Jesper Halle, Håkon Øvreås, Øyvind Torseter, Tore Renberg, Kim Hiorthøy og Bjørn Rørvig, og holder en rekke kurs og workshops både nasjonalt og internasjonalt.

Kompaniet ble etablert av Niels Peter Underland og Nina Carlheim Gyllensköld i Paris i 1990 og har siden skapt nye forestillinger i hovedsak for barn og unge. Forestillingene har turnert i stort volum over store deler av landet, og flere av produksjonene er også vist internasjonalt

  • Last Updated: 09.12.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 20. februar 2021 13:00 13:40

See All
Det var en gang det ble et nå - Teater Joker i Kilden
Your Recently Viewed Pages