Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Days like this - Vibeke Siljan med band i Kilden

Overview

SeniorKilden presenterer: DAYS LIKE THIS - Vibeke Siljan med band.

Jazz-Kvintetten Days Like This skaper en avslappet, stilfull atmosfære med sine elegante og dynamiske tolkninger av kjente jazzklassikere kombinert med egne låter. De erfarne musikerne evner å nå ut til et bredt publikum med sin musikalitet og unike sound. Her kan man senke skuldrene og nyte behagelig musikk på høyt nivå.

Samtlige av musikerne har hver for seg hatt muligheten til å spille med nasjonale og internasjonale artister, og vet hva som kreves for å levere en vellykket konsert.
Vibeke Siljan har jobbet som artist i mange år i Tyskland hvor hun har sunget for en rekke kjente Tyske artister og til og med hatt gleden av å synge for Angela Merkel.
Hun fikk også gleden av å synge for Kronprins Haakon da han sist besøkte Kristiansand

Nå ser de frem til en ny konsert i Kilden hvor de vil gi sine lyttere en fin musikkopplevelse og spre litt julejazz-magi.

Med: Vibeke Siljan, vokal; Oscar Jansen, piano; Espen Grundetjern, bass; Tore Bråthen, trompet; Trygve Tambs Lycke, trommer

Varighet: 60 minutter.

Smittevernregler i våre saler
Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på billett@kilden.com for å endre eller få refundert dine billetter.
For å ivareta smittevernreglene i salene, selges to og to seter ved siden av hverandre. De neste to setene er blokkert. Blokkeringen er gjort i et sikk-sakk-mønster slik at man ikke sitter rett bak noen.
Dersom du skal sitte ved siden av en annen person må den andre være fra samme husstand eller tilsvarende nær kontakt.

Multisalen: 90 av 220 seter benyttes


 Les mer om våre smittevernregler her.

  • Last Updated: 15.10.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ti. 24. november 2020 12:00 13:00

ti. 24. november 2020 14:00 15:00

See All
Days like this - Vibeke Siljan med band i Kilden
Your Recently Viewed Pages