Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Datarock | Kick Scene

Overview

Datarock kommer tilbake til KRS!

– Kristiansand var den første festivalbyen som tok ordentlig godt imot oss, og det var jo nærmest på Quart at vi utviklet DATAROCK fra ren humor til et seriøst nok prosjekt at vi kunne dra ut til festivaler i 36 land. Under Quart ble det konsert både på Markens, Caledonien Hall, Bendiksbukta og Idrettsplassen - og alltid innom Kick også, så nå gleder vi oss stort til å komme tilbake med nytt materiale "in real life"! - Fredrik Saroea, Datarock.

Det er ikke rart at DATAROCK har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder. Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger både her hjemme og ute i den store verden. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en global fanskare, og bandets låter har blitt brukt i reklamer for Coca-Cola, Apple,Google, Microsoft og Samsung, i dataspill som FIFA og The Sims, samt TV-serier som Vampire Diaries og Workaholics. DATAROCK må regnes som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band med 1000 konserter på alt fra Coachella til Roskilde i 36 land bak seg.

Etter fjorårets to kritikerroste nye singler er DATAROCK igjen aktuell med den energisk party-låten «Video Store».
"Disco-punken fra 80-tallet vender tilbake, med hjelp fra DATAROCK og Chemical Brothers produsenten Steve Dub." - disharmoni.no
"DATAROCK holder koken, til tross for pandemier og endrede spilleregler." - ballade.no
"The track is DATAROCK genius – addictive and hypnotic." - mxdwn.com

Så nå legger bandet ut på en sin første miniturné siden 2019 med nytt materiale i bagasjen - men de har ikke glemt fjorårets 15-årsjubileum for debuten, så det blir garantert både «Fa Fa Fa» og «Computer Camp Love» live når bandet spiller opp in real life!

  • Last Updated: 11.04.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 5. juni 2021 20:00

See All
Datarock | Kick Scene
Your Recently Viewed Pages