Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Bobo Stenson Trio i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 29. mars 2022
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Grensesprengende, vilt, virtuost, lyrisk – og blendende vakkert.

Kilden kultur/ Kristiansand Jazzvesen presenterer:

Grensesprengende, vilt, virtuost, lyrisk – og blendende vakkert. Den svenske pianisten Bobo Stenson har vært en av bærebjelkene på den europeiske jazzscenen i 40 år. Samarbeidet med Jan Garbarek, en hjørnesteinene i moderne jazzhistorie, og som mangeårig pianist for Charles Lloyd har han satt spor etter seg. De siste 20 årene har Stenson hatt sin egen trio der han har prøvd ut sine ideer både som komponist og formidler av andres komposisjoner.
Bassist Anders Jormin har vært støttespiller i årevis, og i dagens trio er selveste Jon Fält bak trommene. I sum et variert, sammensatt og overbevisende lydbilde av det absolutt ypperste i skandinavisk samtidsjazz.

Anders Jormin er en svensk jazzmusiker, arrangør og bandleder, kjent fra flere innspillinger og samarbeid med norske musikere. Han er utdannet i bass, improvisasjon og pedagogikk. Jormin er professor i improvisasjon ved Musikhögskolan i Göteborg, hedersdoktor ved Sibelius-akademiet, samt timelærer i bass ved Norges musikkhøgskole.
Jon Fält, fra Gävle, er en svensk jazzmusiker. Han vokste opp i Sandviken, hvor han begynte å ta leksjoner av Stefan Bergkvist ved School of the Arts. Jon studerte ved jazz School i Gävle, Skurup Folkehøgskole og Royal College of Music i Stockholm. Han spiller med noen av Sveriges fremste jazzgrupper som Bobo Stenson Trio, Yunkan 5 og 10, Lina Nyberg Pling og The Stoner.

konserten er i samarbeid med Sørnorsk jazzsenter

  • Last Updated: 23.01.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ti. 29. mars 2022 20:00 21:30

See All
Bobo Stenson Trio i Kilden
Your Recently Viewed Pages