Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Blues Supply @ Håndverkeren

  • Rådhusgata 15, Kristiansand S
  • +47 47255113
  • 30. januar 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Etter en fantastisk stemning og konsert med Blues Supply tidligere hos Christianssand Blues & Roots Club, så har de fått mange ønsker om en ny kveld med Mandal-bandet.

Gjengen byr både på egen bluesrock og suverene tolkninger av bluesklassikere fra bl.a. Fleetwood Mac, Freddie King, Little Walter m.f.

Har du no'n gang blitt lurt? Det har du sikkert – du også…

Bandet slapp full-lengderen fredag 17. juli 2020 og den rører ved noe kjent for alle. Og hele albumet er slik – sanger om ting de fleste har et forhold til, har opplevd sjøl eller som gjør at du tenker på noen bestemte når du hører tekstene.

Et helt album med egenskrevne nye låter, alle med tekster på sørlandsdialekt. Alvor og skjemt, kjærlighet og sex, sommer og sol, arbeidsløshet og desperasjon og par som finner sammen og går fra hverandre. Og albumtittelen? Alle har vi vel blitt lurt - og det gjenspeiler tittelen, og det er også tittel på "den låta som ikke kom med".... Kanskje neste gang?

Låtene er spilt inn i løpet av to dager i DUB studio med Endre Kirkesola. Blues Supply er et typisk live-band og låtene er spilt inn live i studioet på Lund-sida i Kristiansand.

Ei runde te' ble sluppet som singel 19. juni, et humoristisk og fartsfylt blikk på kravstorhet, shoppinghysteri, løftebrudd fra politikere og ektemenn – låta har allerede blitt en publikumsfavoritt på konserter med refreng som inviterer til «allsang».

NRKs anmelder ga albumet 9 av 10 mulige og anmelderen i Blues News ga albumet 5 av 6 mulige ...Anmeldelsen av slippfesten oppsummert slik: «Publikum fikk det de hadde betalt for, og mye mer. Dette var strålende. Og sjelfullt.»

  • Last Updated: 01.01.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 30. januar 2021 21:00 23:45

See All
Blues Supply @ Håndverkeren
Your Recently Viewed Pages