Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Block Party med MEUTE i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 22. januar 2022 - 23. januar 2022
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til BLOCK PARTY! Kilden åpner dørene for en begivenhet av de sjeldne i anledning 10 årsjubileet.

Vi fyller huset med masse liv, lyd, dans, kunst, musikk og mat for en innendørs gatefest hvor terskelen er lav og lyden er høy.
Få med deg det tyske technokorpset MEUTE! 11-mannsorkesteret er en viral-sensasjon som har klart den sjeldne kunsten å fusjonere techno- og korpsuniversene til en unik energieksplosjon av en opplevelse.

Den danske power-houseduoen RKDIA (Morten Schantz & Anton Eger) kombinerer sin jazzbakgrunn med electronica på en måte som «eksploderer i farge og rytme». Her er det duket for en real dansefest!

Du vil også få oppleve den ekstravagante skapningen DJ_GROVI som vil få deg til å slippe ut dansedyret gjennom frekke hits og eksplosiv energi. 
Våger du deg også inn i Boksen? Et intimt og mørkt rom, kun opplyst av levende lys, hvor én til seks publikummere av gangen vil få oppleve å bli omsluttet av åtte sangere fra Kilden Vokalensemble som synger en vakker og melodiøs sang. Det er få voksne i dag som opplever at noen synger bare for dem.

Åpne saler, live remix av Kristiansand Symfoniorkester, DJ-lounges, matsalg fra food-trucks og artsy overraskelser over hele huset.

Blimed på festen!

  • Last Updated: 04.12.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 22. januar 2022 20:00 2:00

sø. 23. januar 2022 20:00 2:00

See All
Block Party med MEUTE i Kilden
Your Recently Viewed Pages