Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Vest-Agder KRISTIANSAND

Bingokongen til Cafe Generalen

  • Ravnedalen Naturpark, Ravnedalsvn. 34, Kristiansand S
  • +47 38090791
  • 23. juli 2020 - 24. juli 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Bli med på en helaften med bingo slik du aldri har opplevd det før med bingovert Ronny Haugland.

Café Generalen i Ravnedalen er nok en gang vertskap for Ronny "Bingokongen" Hauglands litt annerledes bingo. Har du ikke opplevd bingo med bingovert Ronny Haugland før kommer du garantert til å få en overaskelse! 

Det er tiende året Bingokongen vender snuten mot sør for å underholde sørlendingen. En klassiker med andre ord, og kommet for å bli.

Dette er en luksusutgave av den bingoen du er vant til. Det er utendørs, det er sommer, det er allsang og det er mye morro!

Nå er Bingokongen på ferde igjen! 4 ganger i sommerhalvåret besøker han Café Generalen med brask og bram og avholder 2 akter bingo. Det blir fjollete gevinster, vitser, rosa baller, regnponchoer så langt øyet rekker, allsanger og det som ellers skjer når Ronny Haugeland tar på seg Bingokongekostymet og sine første slurker av sprudlevannet.

Det har aldri vært en uting å komme i god tid og få seg gode plasser, kanskje ete en av disse sagnomsuste burgerne til Frank Marvin, og handle seg brukerverktøy for bingoen. 

ROOOSA BALL!

Bingostart er kl 19.00, men vi anbefaler å komme tidlig hvis du vil sikre deg plass. Du kan også reservere bord (min. 4 personer).

  • Last Updated: 09.07.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

to. 23. juli 2020 19:00

fr. 24. juli 2020 19:00

See All
Bingokongen til Cafe Generalen
Your Recently Viewed Pages