Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand KRISTIANSAND

Bakgårdskonserter på Sørlandets Kunstmuseum

  • Skippergata 24 B, Kristiansand S
  • +47 38074900
  • 1. juli 2020 - 5. august 2020
  • (5 Upcoming Dates)
Overview

I sommer skal Sørlandets Kunstmuseum arrangere seks konserter med lokale artister i sin egen bakgård.

I sommer håper vi å se musikk- og kulturlivet blomstre i Kristiansand, hvor Sørlandets Kunstmuseum har gleden av å invitere til bakgårdskonserter med lokale artister over seks kvelder.

Museet følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. Det vil derfor være begrenset antall plasser til konsertene.

1. juli kl. 19: KRS Soul Stew
KRS Soul Stew er et energisk 9-manns orkester fra Sørlandet som spiller autentisk 60-talls soul, funk og reggae som får dansefoten din til å vibrere. Bandet består av et stjernelag av musikere med bakgrunn fra nasjonale band og artister. Med gryta på full kok er KRS Soul Stew alltid klare for å servere deg en fersk, forfriskende, smakfull og kraftig porsjon funky soul. Billettlink.

8. juli kl. 19: Sheila Simmenes
Sheila Simmenes tar med seg lyden av bølger, brasilianske rytmer, nordisk jazz og lette melodier. Låtene ligger i krysningen mellom nordisk soul, jazz og brasiliansk folkemusikk – med rytme, varme og lekenhet. Lydbildet er organisk og analogt med hint av vintage sound, med lyrikk på bergensk, engelsk og portugisisk. Billettlink.

15. juli kl. 19: An.Kara
Onsdag 15. juli er det folkemusikkgruppen An.Kara som står for tur. An.Kara kjennetegnes for sin moderne, akustiske folkemusikk med inspirasjon fra mange forskjellige kulturer. Den herlige miksen av lidenskap, interaksjon mellom musikere, humor og virtuositet garanterer en uforglemmelig konsertopplevelse! Billettlink.

22. juli kl. 19: Hilde Hefte
Kristiansands jazzdronning Hilde Hefte kommer tilbake til Sørlandets Kunstmuseum etter ønskereprise fra publikum! Hefte kjennetegnes som en av Norges ledende jazzvokalister og har også markert seg internasjonalt, særlig i USA og Japan. Hun har også mottatt en rekke priser og stipend for sitt arbeid. Billettlink.

29. juli kl. 19: Anne Marie Almedal
Anne Marie Almedal har blitt omtalt som en av Norges mest markante indie-stemmer helt siden hun debuterte med kunstpop-bandet Velvet Belly på 90-tallet. Hun er også viden kjent for sin tittellåt til hele Norges «Himmelblå», og flere folk-pop solo klassikere fra albumene «The Siren & The Sage», «Blue Sky Blue» og «Memory Lane». På tampen av 2018 kom «Lightshadow» (+47/VME), et kritikerrost, kompromissløst indie/pop album som har fått strålende respons i Norge, og utlandet.

På scenen har hun med seg sin livsmakker, den anerkjente britiske filmkomponisten Nicholas Sillitoe på keyboards/gitar, sammen med medprodusent Alf Vaksdal på gitar/elektronica, og Klara Høeg på vokal. Billettlink.

5. august kl. 19: Oakland Rain
I en verden som utfordrer våre tankemønstre, handlinger og vår nysgjerrighet på daglig basis, har duoen i Oakland Rain troen på kunst. Kunst for å uttrykke følelser, spørsmål, glede, frustrasjon, men ikke minst hvordan det oppleves å være ung og drømmende. Med nære tekster og et organisk lydbilde, har søstrene alltid holdt et fokus på hvordan verden oppleves gjennom deres øyne. Portfolioen viser bredde i lydbilde og uttrykk, men i akustisk setting hvor det kun er deres stemmer og et par instrumenter tilstede, er det ingen tvil om hvordan låtene blir skrevet. Billettlink.

  • Last Updated: 08.06.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 8. juli 2020 19:00 21:00

on. 15. juli 2020 19:00 21:00

on. 22. juli 2020 19:00 21:00

on. 29. juli 2020 19:00 21:00

on. 5. august 2020 19:00 21:00

See All
Bakgårdskonserter på Sørlandets Kunstmuseum
Your Recently Viewed Pages