Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Andrew Ripper | Kick Scene

Overview

Konsert på Kick scene, Kristiansand.

Vår ''special guest'' for denne eksklusive kvelden er internasjonal og Kristiansands lokale urbane artist, Andrew Ripper! 

Andrew Ripper er en kongolesisk/ zambisk og norsk dancehall/ afrobeat, soul og reggae artist med base i Kristiansand. Gjennom hans musikalske reise, har han plukket opp elementer fra Bob Marley, Marvin Gaye, James brown, Michael Jackson og Tupac.

For første gang skal Andrew Ripper ha konsert på Kick Scene!
Ripper har hatt en rekke låter på NRK Radio de siste tre årene og hatt to låter med premiere på BBC Radio 1. Han har gitt ut en EP og et album: «My Journey». Han fikk sin første video spilt på MTV i 2017 etter at han debuterte som afrobeat/ dancehall artist.

Ripper har en fantastisk formidlingsevne på scenen, med sin energi og sitt band. Scene-opptredenenen er pur "positive energy". Tekstene er gjenkjennbare for folk flest og publikum kan glede seg til en varm konsertopplevelse med viktige temaer.

Andrew har sunget og skrevet musikk siden barndommen og har de siste årene fått stor suksess med sin nyskapende og fengende stil. Disse dager er han aktuell med to singler som kom ut juni og august - sanger som har blitt playlistet på P3 og Spotify. 

Med hits som Cherie, Dance Together, Mr Lova og One Love, har han virkelig satt seg selv på kartet, både i inn- og utland, hvor han har toppet lister i Afrika i samarbeid med stjerneartister som Tbwoy, T-sean og BM.
Her hjemme i Norge har han blant annet varmet opp for artister som Wyclef Jean (USA), Madcon, Salif Keita (Mali) og Philip Emilio. 

I sitt nye band konsept blander han jazz, RnB, soul, pop og reggae-sound. Sounden til Ripper er som vridd ut av hjertet til afrobeat og dancehall; Håp, kjærlighet, det å tro på seg selv og ikke minst: Lidenskap!

Her kan du forvente kokende stemning, ekte afrobeat, dancehall-pop og reggae!

  • Last Updated: 28.09.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 7. november 2020 20:00

See All
Andrew Ripper | Kick Scene
Your Recently Viewed Pages