Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

Aiming For Enrike @ Banken

Overview

Endelig tilbake etter tidenes kuleste konsert i Lillesand i fjor sommer! Aiming For Enrike på Banken!

Kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert - og turnerer - i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl.

Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende. Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Run-ner» og «Interstellar». Du kan nesten høre det allerede, kan du ikke?

Der hvor forrige album, «Las Napalmas», var en musikalsk virvelvind du aldri ville ut av, leverer de nå supersoniske teknotunes, som passer like godt oppi klubben, i øreklokkene, eller på scenen. Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før.

Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert det nå også. Aiming For Enrike lever fortsatt i sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom Simen og Tobias. I studio, på scenen, i turbussen, backstage, og i øvingsloka-let. Når du først er dratt inn i det, vil du aldri ut igjen. Ikke at du hadde klart det uansett.

OBS! På grunn av korona-situasjonen selges kun 50 billetter, her gjelder førstemann/kvinne til mølla!

I de gamle lokalene til DNB, midt i vakre Lillesand sentrum, ligger Banken pub! Dette er ett møtested for folk flest, hvor du kan nyte noe godt i glasset sammen med uhøytidelig og god mat.

  • Last Updated: 19.10.2020
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 28. november 2020 19:00

See All
Aiming For Enrike @ Banken
Your Recently Viewed Pages