Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

A Big Tribute Night

  • Sparebanken Sør Arena, stadionveien 21, Kristiansand
  • +47 38044455
  • 19. august 2022
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer inn til konserter på Sparebanken Sør Arena. A big tribute night blir en kveld fylt med fantastisk musikk og nydelig stemning, På scenen står Killer Queen a Tribute to Queen og Scandinavian Pink Floyd Project

Killer Queen a Tribute to Queen

Killer Queen har i 2022 blitt utnevnt til Worldwide Tribute Band of the Year, og turnerer rundt hele verden med sitt fantastiske sceneshow og hyllest av Queen. Med Patrick Myers i rollen som Freddie Mercury er det bare å glede seg til en kveld spekket med Queens aller beste hits.

Med autentiske instrumenter, samme scenografi og lys, ingen kor eller blåsere, er denne tribute-forestillingen det nærmeste du kan komme et live show med Queen. Rett og slett Queen i "gode, gamle dager"

Scandinavian Pink Floyd Project

Scandinavian Pink Floyd Project tar deg med på en reise gjennom Pink Floyds beste verker. Det blir et ambisiøst og nostalgisk cruise gjennom rockens historie: gjennom fem tiår med hits, nyskapelse, ekspimenter og lyd. Noen numre er selvskrevne mens andre blir en overraskelse. Det er en tur ned "memory lane" - en tur som forplikter.

Opplev numre fra Dark Side of The Moon, The Wall, Wish You Were Here, Division Ball, A Momentary Lapse of Reason og mange flere.

Scandinavian Pink Floyd Project byr på kvadrofonisk lyd og et fantastisk lysshow med lasere og grafikk.

Arrangementet har 20 års aldersgrense.

Vi gleder oss til fest på Sparebanken Sør Arena

  • Last Updated: 22.06.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 19. august 2022 19:00 23:00

See All
A Big Tribute Night
Your Recently Viewed Pages