Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

«An American Holiday» with Adam Douglas i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 15. desember 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kilden er henrykt over å kunne invitere til «An American Holiday with Adam Douglas».

United stage Norway presenterer: «An American Holiday with Adam Douglas».

NRK ba Adam om å gjøre et eksklusivt konsertopptak med amerikansk julerepertoar, en turnetilpasset versjon kommer ut på veien, der han besøker konsertsaler og kirker i adventstiden.

Dette blir en storslått julekonsert med et amerikansk fokus som ligger mot et soul - og jazz-uttrykk. Det blir altså litt unorsk, samtidig som den gode varme julestemninga opprettholdes.

Her vil tema være vinter og jul. Det blir noen klassiske julelåter, samtidig som man vil få nye versjoner av gamle hits og noen originallåter.
Med seg på scenen har han et fantastisk band som vil sørge for å lage en magisk stemning. Materialet presenteres med tydelige nikk til både amerikansk storbandjazz og 60 - talls soulmusikk, fremført med rause doser kjærlighet, akkurat hva en slik kveld fortjener!

Adam Douglas er den "ukjente" vinneren av Stjernekamp. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Han er oppvokst i Oklahoma, og har bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg
tilbake. Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.

Det var først høsten 2017 at Adam Douglas skulle ta steget ut av undergrunnen og inn i de tusen hjem. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte opp med å vinne hele konkurransen. Julen 2017 fremførte han sin julekonsert med stor suksess, foran fire fullstappede saler i Nordstrand kirke på to dager. Opptaket ble kringkastet av NRK romjulen, og viser en moden artist med sterk formidlingsevne og spilleglede.

Sammen med publikum skal han denne kvelden senke skuldrene og spille julen inn.
Hjertelig velkommen til «An American Holiday with Adam Douglas»!

SUPPORTBAND
- Norges nye gitarheltinne -
TORA er et fyrverkeri av et band med Norges nye gitarheltinne Tora Dahle Aagård i spissen. Hun gjør seg stadig bemerket med sitt unike talent, virtuositet, energi og lekne musikalitet, og bandet høster panegyriske anmeldelser for sine liveshow. Hun har over 160.000 følgere fra hele verden på Instagram; blant dem Hollywoodlegenden Alec Baldwin, som har lagt sin elsk på den talentfulle gitaristen.

None anmeldelser fra presse:
TORA ER PÅ VEI TIL Å BLI DEN STØRSTE NORSKE GITAREKSPORTEN FOR SIN GENERASJON – AMUND MAARUD.

TORA spiller bluesinspirert pop-rock og slapp i 2019 sitt selvtitulerte debutalbum, omtalt av Dagbladet som en «Lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt». Bandets andre album GIRLS fra 2020 ble nominert til Spellemann. Internasjonale stjerner som Joey Landreth og Aaron Sterling (John Mayer) medvirker på albumet.
Høydepunktene står i kø før Tora: Tross sin relativt unge alder (27 år) har hun allerede stått på scenen i Londons egen storstue Royal Albert Hall under The Norwegian Blues Adventure sammen med blant andre Knut Reiersrud, Vidar Busk og Amund Maarud. I oktober 2020 delte hun hovedscenen under verdens største virtuelle gitarfestival Guitar.com LIVE med legender som Joe Bonamassa, Carlos Santana, St Vincent og John McLaughlin. I tillegg har hun spilt med både Jennifer Batten (Michael Jackson) og Paul Gilbert (Mr Big), og vært gjestegitarist under Trygve Skaugs Norgesturné. Tora mottok i januar Adresseavisens Musikkstipend for 2021. Denne høsten legger bandet ut på sin første turné i Storbritannia.

Tora er Internasjonal Ambassadør for Marceau Guitars, som har laget en skreddersydd "limited edition" signaturgitar for henne.

  • Last Updated: 04.12.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 15. desember 2021 19:30 21:00

See All
«An American Holiday» with Adam Douglas i Kilden
Your Recently Viewed Pages